Kuşun beslenmesi yetersiz

Peki neden salyalı kusuyor üşütmüş olabilir mi baktığınız dışkı yorumu mantar yok anlamımda mı yoksa hiç bir hastalık yok anlamında mı normal görünüyor dediniz ben dışkıys bakarak anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın
Hastalık teşhisi konusunda tek kıstas dışkı değildir. Çoğu zaman dışkıda farklılık olur ama bazen olmayabilir. Salyalı kusma ne kadar sık oluyor ?

Hastalık teşhisi konusunda tek kıstas dışkı değildir. Çoğu zaman dışkıda farklılık olur ama bazen olmayabilir. Salyalı kusma ne kadar sık oluyor ?
7 ocak 25 şubat tarihlerinde oldu bu akşam 15 adet kadar toplu yem çıkardı zaten ilk bu şekilde oluyor sonra dolu dolu salyalı kusma başlıyor bir kaç gün içinde

7 ocak 25 şubat tarihlerinde oldu bu akşam 15 adet kadar toplu yem çıkardı zaten ilk bu şekilde oluyor sonra dolu dolu salyalı kusma başlıyor bir kaç gün içinde
İlaç kullanın mutlaka dışkıya bakmayın. Sağlıklı kuş çok aşırı yenediği sürece kusmaz

birde şu bilgiyi paylaşmak istiyorum 21 ocaktan bu yana sindirim düzenleyicisi damla ve suya yarım çay kaşığı paribiyotik koyuyorum bununla ilgili olabilir mi

Bactrim aldım bu gün inşallah kızıma tez zamanda faydası olur 9 Şubat'tan beri mahvoldu öğürmekten
Eğer mantar ilacını doz ve süre olarak doğru kullanmışsanız, bacteriyel hastalık olma ihtimali yüksek. %80 düzelecektir. 4. Gün az çok belli olur işe yarayıp yaramadığı.

Eğer mantar ilacını doz ve süre olarak doğru kullanmışsanız, bacteriyel hastalık olma ihtimali yüksek. %80 düzelecektir. 4. Gün az çok belli olur işe yarayıp yaramadığı.
Veteriner günde 1 damla şeklinde kullanmamı söylemişti saati saatine uydum 12 gün kullandım trıflucan şurubunu bu gün sizin dediğiniz bactrimi aldım

Hiç boğazına baktı mı veteriner beyaz bir lezyon var mı acaba. Bakılmadıysa siz bir kontrol edin.

Geri