Dışkısını yarın aratım yeni temizlemiştim
Hocam biz müneccim değiliz. Kuş hakkında hiçbir şey bilmeden hangi hastalığı olduğu bize vahiy yoluyla iletilmiyor. Siz detaylı bilgi verecek, video vs paylaşacaksınız ki bizde hastalık tahmininde bulunabilelim.
Dışkısını yarın aratım yeni temizlemiştim
Kuşum İngiliz kırma jumbo 2 yaşında 38 gr kusma öğütme ve salya var 2 yıldır bende klasik dal darısı ve ballı kraker dışında bişey vermedim birde şuan vucut ısısı düşükSuluğunu alın şimdiden yarın suluğuna yarın su doldurup 2 mercimek tanesi kadar karbonat katın. Bu tedavi için değil elekteolit takviyesi amaçlıdır. Kuşun öyküsünü yazın ne zamandan beri sizde nasıl beslenir takviye kullanıyor musunuz ?
Veterinere gittim mama ve antibakteriyel sol 5li karışım antifungal verdi bunları kullanıyorum mama yedirmeğe zorlandım onun hakkında bilgi almak istedim birde kilosu 38 gr bunu nasıl yükseltebilirim
Hastalık geçince kilosu kendiliğinden yükselir. Keten tohumu verin. Fayda sağlayacaktır toparlamasına.Veterinere gittim mama ve antibakteriyel sol 5li karışım antifungal verdi bunları kullanıyorum mama yedirmeğe zorlandım onun hakkında bilgi almak istedim birde kilosu 38 gr bunu nasıl yükseltebilirim
Bu aralar bende hasta olduğum için burnum koku almıyorAğzında veya dışkıda kötü koku var mı