Kuşun beslenmesi yetersiz

kuşlarım.

Yeni Üye
Merhaba İngiliz kırmadı muhabbet kuşum var çok hasta yem yemiyor mama ile şırıngayla beslemeye çalışıyorum fakat onuda yapamıyorum sanırım ağzından bi tarafından koyuyorum diğer tarafından çıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz

Hızlıresim.com dab fotoğraf, streamable.com dan video paylaşıp linkleri buraya yapıştırın

Suluğunu alın şimdiden yarın suluğuna yarın su doldurup 2 mercimek tanesi kadar karbonat katın. Bu tedavi için değil elekteolit takviyesi amaçlıdır. Kuşun öyküsünü yazın ne zamandan beri sizde nasıl beslenir takviye kullanıyor musunuz ?

Kuşunuz hakkında daha çok bilgi verin. Öğürme kusma var mı,kusması varsa kusmuğunda salya köpük kötü koku var mı,ağzının içinde koku var mı,ağzının içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar var mı, dışkılarında koku var mı,kuşunuz yemek yemiyor mu,kuşunuz kaç gr ağırlığında? Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın.
İsterseniz hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği varsa size öneride bulunabiliriz.

Suluğunu alın şimdiden yarın suluğuna yarın su doldurup 2 mercimek tanesi kadar karbonat katın. Bu tedavi için değil elekteolit takviyesi amaçlıdır. Kuşun öyküsünü yazın ne zamandan beri sizde nasıl beslenir takviye kullanıyor musunuz ?
Kuşum İngiliz kırma jumbo 2 yaşında 38 gr kusma öğütme ve salya var 2 yıldır bende klasik dal darısı ve ballı kraker dışında bişey vermedim birde şuan vucut ısısı düşük

Boğazına bakın beyaz peynirimsi bir lezyon var mı

Ağzında kötü koku varsa,dışkıda kötü koku varsa triflucan veya mikostatin alın eczaneden. Çok yavaş hareket ediyorsunuz kuşunuz hasta.
Tam cevap vermeyecekseniz kanatlı veterinerine muayene ettirin.

Veterinere gittim mama ve antibakteriyel sol 5li karışım antifungal verdi bunları kullanıyorum mama yedirmeğe zorlandım onun hakkında bilgi almak istedim birde kilosu 38 gr bunu nasıl yükseltebilirim

Veterinere gittim mama ve antibakteriyel sol 5li karışım antifungal verdi bunları kullanıyorum mama yedirmeğe zorlandım onun hakkında bilgi almak istedim birde kilosu 38 gr bunu nasıl yükseltebilirim

Baştan yazın o zaman.
Kuşunuzda kursak mantarı ihtimali var. Bilen birilerinden destek alın ve kursaktan besleme yaptırın mama ile. Elle besleme mamaları var ondan alın. Soluk borusu ve yemek borusu ayrımını bilen birisi yapmalıdır,siz de öğrenin evde kendiniz yaparsınız.
Veteriner veya kuşçulardan yardım alabilirsiniz.

Hastalık geçince kilosu kendiliğinden yükselir. Keten tohumu verin. Fayda sağlayacaktır toparlamasına.

Veteriner 5 li karışım vermişse birinden biri işe yarar. Ven mantardan şüphelendim ama zaten antifungal vermiş..

Geri