‘Konumuz Bu muhabbetsever
Size şöyle açıklayayım siz çok yanlış anlamışsınız konunun bu kısmını, Ümitfb söz söyleyen yok onun teşhisi ve tedavisini uyguladım sonucunda da üzerine ben Ümit beyle zaten konuştum teşekkür ettim dua ettim, (konu 1.ve 2. Sayfada )
Ama;
Size tekrar söylücem ister cevap verin ister vermeyin başlıbaşına konuyu yanlış anlamışsınız, önüne gelen buradaki bu işten anlayan kişilerin verdiği tavsiyeleri bizim gibi tecrübesizlere vererek yanlış bilgilendirmesin demek istedim, ilaç tavsiye etmesin diyorum umarım şimdi anlamışsınızdır, anlatmak istediğimi.
Herkes burda üreticiye da zırt pırt kuş alamıyo bi bağ kuruyo, bi eğitim süreci oluyor, kendine alıştırıyor bu süreçten sonra onun başına gelebilecek bi hastalık oldugunda da kanatlıya bakan veteriner var tıbbi fakat araç gereci yok evet ama Ümitfb burda olsaydı bilen biri sonuçta böyle bir hastalıkla uğraşmazdım şuanda, sonuçta Bilgi kirliliğine maruz kalıp ölmesini izlemek yerine veterinere götürdüm diye neredeyse Ünal bey ve Recai bey tarafından topa tutuldum burda.