Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Daha fazla 2-3 katına çıkması lazım.Günde odanın içinde 5 tur falan uçuyor
Daha fazla 2-3 katına çıkması lazım.Günde odanın içinde 5 tur falan uçuyor
Onu nasıl yapayımDaha fazla 2-3 katına çıkması lazım.
Elinize alıp uzak meaafeden bırakın kafese kadar uçsun mesela.Onu nasıl yapayım
Tamam yarından itibaren başlayalım inşallahElinize alıp uzak meaafeden bırakın kafese kadar uçsun mesela.
Kuşum bugün sulu sulu hapşirmaya başladı arka arkaya suratıma hapşırıyor suratım sulu sulu oluyor ne yapabilirim önceki hareketlerinde de değişiklik yokTamam yarından itibaren başlayalım inşallah
Doksisiklin etken maddeli bir ilaç başlanabilir. Kuş kiloluydu zayıfladı mı biraz ?Kuşum bugün sulu sulu hapşirmaya başladı arka arkaya suratıma hapşırıyor suratım sulu sulu oluyor ne yapabilirim önceki hareketlerinde de değişiklik yok
Hayir zayıflamadi maalesef ara ara yemliginj çıkarıyorum bol bol da ucuruyorumDoksisiklin etken maddeli bir ilaç başlanabilir. Kuş kiloluydu zayıfladı mı biraz ?
O sorunu çözmediğiniz sürece sürekli acaba diyecez. İlaç öneriyorum şuan ama acaba gerçekten enfeksiyon mu var kilo sebiyle mi oluyor emin olamıyoruz. Şimdiye çoktan zayıflatmış olmalıydınızHayir zayıflamadi maalesef ara ara yemliginj çıkarıyorum bol bol da ucuruyorum
Bazen zayıf görünüyor bazen şiş gibi anlayamıyorum da tartı alsam da tartının üzerinde durmaz Ben de kilosunu tartamamO sorunu çözmediğiniz sürece sürekli acaba diyecez. İlaç öneriyorum şuan ama acaba gerçekten enfeksiyon mu var kilo sebiyle mi oluyor emin olamıyoruz. Şimdiye çoktan zayıflatmış olmalıydınız
Hocam tartmanız şart değil. Bol bol hareket ettirin ve dediğim şekilde besleyip dediğim takviyeleri kullanın.Bazen zayıf görünüyor bazen şiş gibi anlayamıyorum da tartı alsam da tartının üzerinde durmaz Ben de kilosunu tartamam
Keten kenevir tohumu demiştiniz onlardan aldım yemliğine karıştırıyorum ama yemlerini yiyor onları da ayırıyor yemiyorHocam tartmanız şart değil. Bol bol hareket ettirin ve dediğim şekilde besleyip dediğim takviyeleri kullanın.
Alışkın olmadığı için demekki. Ayrı bir kapta vermeyi deneyin. Alıştırmaya çalışın.Keten kenevir tohumu demiştiniz onlardan aldım yemliğine karıştırıyorum ama yemlerini yiyor onları da ayırıyor yemiyor
İlacın ismi doksisiklin miDediğim doksisiklin tedavisine başlamak da alternatif tabi..
Etken madde doksisiklin. İsmi önemli değilİlacın ismi doksisiklin mi
Tamam yarın veterinere gidip sorayımEtken madde doksisiklin. İsmi önemli değil