CazadoR1717
Paylaşımcı Üye
Çeyrek yemlik yem yeterli olacaktır. Normal yemlikten bahsediyorum akıllıdan değilGünlük ne kadar yemeli
Çeyrek yemlik yem yeterli olacaktır. Normal yemlikten bahsediyorum akıllıdan değilGünlük ne kadar yemeli
Mikostatinin faydası nedir. En yakın zamanda ilacı alıp dediğiniz gibi uygulayacağımAslında her ihtimale karşı mikostatin kullanılabilir bu kuş için. Mantar mide bulantısı yapıyor da olabilir. Ama diğer dediklerim de geçerli. Eczaneden mikostatin şurup alın. Suluğu yarım doldurup 6 damla katarak verin. Duruma göre 5-7 gün kullanacaksınız.
Mantar ilacıdır. Her ihtimale karşı kullanın yan etkisi az olan bir ilaçtır zaten. O ihtimali en başta eleyelim ki mantar varsa eğer ilerlememiş olsun.Mikostatinin faydası nedir. En yakın zamanda ilacı alıp dediğiniz gibi uygulayacağım
Kayseride yok 3 veterinere götürdüm bilemediler antibiyotik yazıp gönderiyorlar faydası olmuyor.Nörolojik sıkıntı olabilir. Kanatlı veya egzotik hayvan veterinerine muayene ettirmenizi öneririm. Yaptığı şey normal değil.
1 senedir geçmedi kronikleştiMantar ilacıdır. Her ihtimale karşı kullanın yan etkisi az olan bir ilaçtır zaten. O ihtimali en başta eleyelim ki mantar varsa eğer ilerlememiş olsun.
Kayseride yok 3 veterinere götürdüm bilemediler antibiyotik yazıp gönderiyorlar faydası olmuyor.
Dışkı tahlili yaptırdınız mı?
Bu arada bu kuşa parmak şıklatma, ani hareketler, onu heyecanlandıracak birtakım hareketler yapıldı mı?
Banyo yapmadı suyu sevmiyor zorlamakda istemiyorum yemligin başına geçince yapıyor kafesin icine girip yapiyor. Kafes dışında pek yapmiyorKulak enfeksiyonu olabilir. Banyo yaptırıyor muydunuz kulağına su kaçtı mı? Kulak içinde bir şeyler var mı kızarıklık falan?