Kuşumun tiki var surekli yapiyor

Aslında her ihtimale karşı mikostatin kullanılabilir bu kuş için. Mantar mide bulantısı yapıyor da olabilir. Ama diğer dediklerim de geçerli. Eczaneden mikostatin şurup alın. Suluğu yarım doldurup 6 damla katarak verin. Duruma göre 5-7 gün kullanacaksınız.

Aslında her ihtimale karşı mikostatin kullanılabilir bu kuş için. Mantar mide bulantısı yapıyor da olabilir. Ama diğer dediklerim de geçerli. Eczaneden mikostatin şurup alın. Suluğu yarım doldurup 6 damla katarak verin. Duruma göre 5-7 gün kullanacaksınız.
Mikostatinin faydası nedir. En yakın zamanda ilacı alıp dediğiniz gibi uygulayacağım

Nörolojik sıkıntı olabilir. Kanatlı veya egzotik hayvan veterinerine muayene ettirmenizi öneririm. Yaptığı şey normal değil.

Kayseride yok 3 veterinere götürdüm bilemediler antibiyotik yazıp gönderiyorlar faydası olmuyor.

Dışkı tahlili yaptırdınız mı?

Bu arada bu kuşa parmak şıklatma, ani hareketler, onu heyecanlandıracak birtakım hareketler yapıldı mı?

Kulak enfeksiyonu olabilir. Banyo yaptırıyor muydunuz kulağına su kaçtı mı? Kulak içinde bir şeyler var mı kızarıklık falan?

Bu hareketi sürekli yaptığında dikkatini dağıtmak için parmağımı şiklattim . Götürdüğün veterinerler tahlil yapmadılar dışkısı normaldi

Salmonelladan da şüpheleniyorum ama bu kadar uzun süre sürer mi bilemiyorum.. Nörolojik veya kulak iltihabı olması da ihtimal dahilinde. Veterinere de götürmüşsünüz ama sonuç alamamışsınız.

Geri