sudesyn1
Yeni Üye
kaç gün uygulayım şu an 2 gün olduGece yatmadan önce 1 damla iyotu 2 ml (20 damla ) su ile karıştırıp bir damlasını içirebilirsiniz.
kaç gün uygulayım şu an 2 gün olduGece yatmadan önce 1 damla iyotu 2 ml (20 damla ) su ile karıştırıp bir damlasını içirebilirsiniz.
nefes sesini hafiften yine duymaya başladımGece yatmadan önce 1 damla iyotu 2 ml (20 damla ) su ile karıştırıp bir damlasını içirebilirsiniz.
merhaba sabahtan trıfucan verdim içti 6 damla4 gün daha iyot verin. Dediğim şekilde
tamamdırKaşınması bit sebebiyle olmayabilir. Şuan tedaviye devam edin. Toparladıktan sonra bitason uygularız.
@sudesyn1 Flagyl alamadınız sanırımNeyse sorun yok. Ben kuş için mücadele ediyorum. Siz dediğim gibi ilerleyin ve net olarak neyi ne zaman ne oranda verdiğinizi söyleyin ki tedavi aşamalarını takip edebileyim. Çünkü hala kafamda iyotu yeterli aldı mı almadı mı sorusunun cebabı net değil.
Neyse siz yarın yarım suluk ( 50 ml ) suya teiflucan ve flagyle her birinden 6 damla 7 gün verin. 8. Gün sadece triflucanla devam edin 7 gün daha. Gelişmeleri her gün paylaşın güncel videoyla birlikte.
Antibiyotikler reçetesiz verilemez. Ya reçete ile alacaksınız doktora yazdırıp, ya da tanıdıklara sorun vardır belki.eczaneden alamadım sanırım reçete lazımmış
hocam kuşum yem neredeyse hiç yemiyor sadece dal darı havuç fln yiyor ne yapmam gerekiyor elle besleme Aparatı ve maması alayım mıKaşınması bit sebebiyle olmayabilir. Şuan tedaviye devam edin. Toparladıktan sonra bitason uygularız.
Dal darı yiyorsa elle beslemeye gerek yok şimdilik. Siz bir an önce ilacı temin edin.hocam kuşum yem neredeyse hiç yemiyor sadece dal darı havuç fln yiyor ne yapmam gerekiyor elle besleme Aparatı ve maması alayım mı
pazartesi yazdıracağımDal darı yiyorsa elle beslemeye gerek yok şimdilik. Siz bir an önce ilacı temin edin.
3 gündür sabahlari trıflucan akşamları iyot veriyorum (iyot toplamda 5 gün oldu )Dal darı yiyorsa elle beslemeye gerek yok şimdilik. Siz bir an önce ilacı temin edin.
Dışkısı istediğim gibi değil maalesef. Kulta teicomonas veya karaciğer sorunu var maalesef
flagyle hangi mg olanını alacağım hocamBu iyot vermeden önce ki hali sürekli nefes sesi vik vik sesler çıkartıyordu garip sesler falan özellikle gece sesinden dolayı uyuyamıyorduk![]()
https://streamable.com/dbn19g
bu ise iyot sonrası sesi resmen hiç yok gece o da biz de rahat uyuyoruz hapşırması normal kuş gibi sessiz
Evet olurFlagyl oral süspansiyon 125mg