KUŞUMUN NEYİ VAR

4 gün daha iyot verin. Dediğim şekilde
merhaba sabahtan trıfucan verdim içti 6 damla
kuşum bu aralar çokta kaşınıyor aslında 1 hafta önce fln bitason uygulamıştım yine uygulamalı mıyım bitason da kuşımun ensesini çok kaşındırıyır aslında kürdanı bitasona daldırıp kulun ensesine mi süreyim

Kaşınması bit sebebiyle olmayabilir. Şuan tedaviye devam edin. Toparladıktan sonra bitason uygularız.

Neyse sorun yok. Ben kuş için mücadele ediyorum. Siz dediğim gibi ilerleyin ve net olarak neyi ne zaman ne oranda verdiğinizi söyleyin ki tedavi aşamalarını takip edebileyim. Çünkü hala kafamda iyotu yeterli aldı mı almadı mı sorusunun cebabı net değil.

Neyse siz yarın yarım suluk ( 50 ml ) suya teiflucan ve flagyle her birinden 6 damla 7 gün verin. 8. Gün sadece triflucanla devam edin 7 gün daha. Gelişmeleri her gün paylaşın güncel videoyla birlikte.
@sudesyn1 Flagyl alamadınız sanırım 😔

Dal darı yiyorsa elle beslemeye gerek yok şimdilik. Siz bir an önce ilacı temin edin.
3 gündür sabahlari trıflucan akşamları iyot veriyorum (iyot toplamda 5 gün oldu )
güncel durumu sadece dal darısı yiyor su içiyor havuç yiyor elma marul yiyor kum yiyince kusma hareketi yapıyor yem yemiyor
dışkısı da böyle bu normal mi

3 gündür sabahlari trıflucan akşamları iyot veriyorum (iyot toplamda 5 gün oldu )
güncel durumu sadece dal darısı yiyor su içiyor havuç yiyor elma marul yiyor kum yiyince kusma hareketi yapıyor yem yemiyor
dışkısı da böyle bu normal mi
Dışkısı istediğim gibi değil maalesef. Kulta teicomonas veya karaciğer sorunu var maalesef 😔 flagyle başlayın ki tricomonas mı karaciğer mi onu anlayalım.

Değil tabi. Tedaviye başlayın bir an önce. İyot önvesi videosu ile şimdiki halinin videosunu paylaşır mısınız.. Sınırsız olsun video süresi.

Geri