Anladım tamam da bu anormal birşey. Yem arada boşluktan düşüyor diyorum. Bu normal mi?
gaga bir taraftan koptugu için normal
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Anladım tamam da bu anormal birşey. Yem arada boşluktan düşüyor diyorum. Bu normal mi?
+1Bu kuş için WhatsApp grubu kurabiliriz istersen? Sen bize daha kolay ulaşırsın. Daha net fotoğraflar ve videolar ile de desteklemiş olursun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam ama bu grup herkese açık. Burada numara paylaşılması uygun mu?
Tamam ama bu grup herkese açık. Burada numara paylaşılması uygun mu?
Tamam bekliyorum.Sana özelden mesaj atarız ve bir grup açarsın. sende bu mesajlardaki telefon numaralarını gruba eklersin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
canım bulutnasıldı tutundu yaşama. tabi senin desteklerini de unutmamak lazım. Helal olsun ikinize de
nasıl yem yiyebiliyo peki kabuksuz mu ? Bi de kendini didekleyebiliyo mu
Yem kabuksuz yiyor kabukluyu ayıklayamıyor maalesef. Tüyleri de normal olarak daha cansız eskisine gore. Pek fazla didiklenemiyor. Bir de anusunde dıskı birikiyor. Sebebini anlayamadımcanım bulutnasıldı tutundu yaşama. tabi senin desteklerini de unutmamak lazım. Helal olsun ikinize de
nasıl yem yiyebiliyo peki kabuksuz mu ? Bi de kendini didekleyebiliyo mu
Anüsünde dışkı birikmesi ishal kaynaklı olabilir genelde suyuna 4 damla elma sirkesi katılır ve kuşa haşlanmış patates yedirilir ve dışkı normale döner. İshal değilse kendiliğinden 1-2 güne toparlar dışkısı.Yem kabuksuz yiyor kabukluyu ayıklayamıyor maalesef. Tüyleri de normal olarak daha cansız eskisine gore. Pek fazla didiklenemiyor. Bir de anusunde dıskı birikiyor. Sebebini anlayamadım
Ancak iki üç gunluk degil bu durum. Baya oldu. Diskisinda da ishallik yok. Ama yine de sirkeli denerim.Anüsünde dışkı birikmesi ishal kaynaklı olabilir genelde suyuna 4 damla elma sirkesi katılır ve kuşa haşlanmış patates yedirilir ve dışkı normale döner. İshal değilse kendiliğinden 1-2 güne toparlar dışkısı.