RoomOfAngel
Yeni Üye
Off resimlere bile bakamadım. Çok üzüldümLütfen yardım edin acil bir durum
Off resimlere bile bakamadım. Çok üzüldümLütfen yardım edin acil bir durum
Lütfen yardım edin acil bir durum
Ya gece olursa?Yani şundan bahsediyorum gagasını sağa sola sürtmemesi için önlem almaya çalış. Tek tünek ve yere yakın şekilde konumlandırabilirsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni bir resim atar mısınYa gece olursa?
yeni bir resim atar mısın
Nasıl bu sekil? Tamam atıyorum resmi.
Evet. Belli olmuyor buradan maalesef. Sol kök tarafında sıkıntı yok ama diğer yerler sagdan sola doğru full catlakAlt gaganın kopucak gibi olduğuna emin misin ?
Biliyorum belli degil pek ama çok oynaşıyor.
Hatta gagasinin altından bakınca dili gözüküyor. Yemek yerken bir kaç kez o boşluktan düşürdü yemi.Alt gaganın kopucak gibi olduğuna emin misin ?
Teşekkürler, aç birakmiyorum ama gaganın kesilmesi derken neyden bahsediyordunuz? Bilmiyorum düşeceğine çok eminim ama siz daha doğru bilirsiniz tabii. sol kök sayesinde gagası düşük değil. Gaga düşerse yemek yiyebilecek mi? Milimlik uzama ile yemek yiyebilir mi? O zamana kadar ne ile besleyecegim?alt gaga istesende kopmaz. gaganın sag taraftan düşme ihtimali çok düşük. Bu yüzden telaşlık bir durum yok. oynayacak, gaga taşı olsa orayı süretecek bile. kanama olursa o zaman çaresine bakarsın.
veteriner kontrolunde o gaganın kesilmesi lazım. En korkutucu olan kısım alt gaganın çenenin düşmesi zaten. ama yine problem yok.
ayrıca kursagi falan gayet güzel gozukuyor. AÇ birakmıyorsun.
Alt gaga düştüğü zaman dil şişmesi başlarsa o zaman sıkıntı var demek.
ama şuan itibariyle bile iyi dayandı yavrucagiz.
Hatta gagasinin altından bakınca dili gözüküyor. Yemek yerken bir kaç kez o boşluktan düşürdü yemi.
Yok hayır gaga yok o kısımda. Deri dokunun içinden gözükmüyor. Oradan çıkmış bir şekilde. Arada boşluk varO gözükür zaten normal. Alt gaganın kemiksi dokusu derinin başladığı yerde yumuşak dokuya doğru dönüşür ve kafayla bağlantılıdır.
Yok hayır gaga yok o kısımda. Deri dokunun içinden gözükmüyor. Oradan çıkmış bir şekilde. Arada boşluk var
Teşekkürler, aç birakmiyorum ama gaganın kesilmesi derken neyden bahsediyordunuz? Bilmiyorum düşeceğine çok eminim ama siz daha doğru bilirsiniz tabii. sol kök sayesinde gagası düşük değil. Gaga düşerse yemek yiyebilecek mi? Milimlik uzama ile yemek yiyebilir mi? O zamana kadar ne ile besleyecegim?
Anladım tamam da bu anormal birşey. Yem arada boşluktan düşüyor diyorum. Bu normal mi?Ne demek istediğini ne anlatmak istediğini ben anladım merak etme. Ama ben tam anlatamadım. Alt Gaganın altı vücüda temas etmez zaten. Sen de bu sebeple ayrık gibi görüyorsun.