wonderlive34
Yeni Üye
Toparladı ama hırıltı var uyurken ve gözleri kısık gibi hareketli ama uykulu gibiGeçmiş olsun düzeldi sanırım.
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toparladı ama hırıltı var uyurken ve gözleri kısık gibi hareketli ama uykulu gibiGeçmiş olsun düzeldi sanırım.
Arkadaşlar kuşum çok halsiz tünekde duruyor az öncede kustu sıvı köpüklü gibi. Gözleri kapalı uyukluyor. Sabah tuzlu su vermiştim burnuna burun spreyi. Sonra böyle oldu.
Arkadaşlar kuşum çok halsiz tünekde duruyor az öncede kustu sıvı köpüklü gibi. Gözleri kapalı uyukluyor. Sabah tuzlu su vermiştim burnuna burun spreyi. Sonra böyle oldu.
Şuan toparladı hareketleri VS. Yerine geldi.Keşke vermeseymişsiniz burun spreyi muhabbet kuşlarının bedenleri hastastır hemen hasta olurlar çünkü.Eğer yarın sabahta böyle olursa hemen veterinere götürün
Tedavi boyunca gelişmeleri yazın lütfen.Şuan toparladı hareketleri VS. Yerine geldi.
Hocam çok hapşuruyor. Hapşururkende burnunu kaşıyor. Birde veteriner serum fizyolojik vermişti burnuna damlatsam sıkıntı olurmu?Tedavi boyunca gelişmeleri yazın lütfen.
Çok hırlıyor nefes alırken sebebi nedir hocamKullanabilirsiniz sorun yok.
Ses kaydıKullanabilirsiniz sorun yok.
Üst solunum yolunu mantar tıkamış durumda siz tedaviye devam edin. Sabah akşam birer damla ve çeyrek suluğa 6 damla şeklinde.
Bendeki Flagyl bu yanlış almadım umarım hocam
Doğru ilaç .metronidazol etkili.Bendeki Flagyl bu yanlış almadım umarım hocam
Hocam ilacı 3 gündür veriyoruz. Herhangi bir ilerleme olmadı. Tünekde uyukluyor bazende yere iniyor. Halsizleşti yine. Hırlamasıda düzelmedi. Ayrıca sesi degişti kuşun. Tam ötemiyor.İlaç da doğru Tedavi de. İlaçlar sihirli değnek değildir verir vermez her şeyi çözemezler. Siz Tedaviye devam edin. Dozları içirdiğinizden emin olun ve en önemlisi sabırlı olun düzelecektir.
Hocam göğüs kemiği elime geliyor keskin gibi. Sebebi nedir?İlaç da doğru Tedavi de. İlaçlar sihirli değnek değildir verir vermez her şeyi çözemezler. Siz Tedaviye devam edin. Dozları içirdiğinizden emin olun ve en önemlisi sabırlı olun düzelecektir.