dilancakmak54
Yeni Üye
https://hizliresim.com/oq001jd kanat altı böyle yağlanmadan kaynaklı mı bu morarma
Hocam ben iç parazit için önermiştim ivermectin'i. Dış parazit için sprey kullanmanız sorun değil ama iç parazit için de bir ilaç kullanmanız gerekecek. Damla bulamazsanız nilverm diye bir ilaç var. Ondan alıp kullanmak gerekecek. Kanat altındaki nokta şeklindeki morarma tam görünmüyor neden olduğunu net tespit etmek gerek.dediginiz ense damlasını sordum etken bi sprey verdi elinde damla yokmuş kanat altlarına bi kaç gün sıkın dedi yaptım dış parazit içinmiş bugünde diğer kuşum yıkanırken biraz onuda suyun içine soktum
ama bana verdigi sprey ivermectin içerikli dedi bana hatta elinde yokmuş ama kendi kuşunun varmis onu getirdi ama kolonya gibi kokuyor aynı 2 gün sıktım dediklerinizi okuttum ona göre verdi hep se gittgim bi yer kuşun durumunuda en basından takip ediyor nilvermi biliyorum ona bugün alıp yarın başlasam çok ilac kullandı diye sorun olur mu birde bi kişi su tuz şeker karbonatı karistrip bir hafta ver dedi elektrolizmiş sanırım onuda yapmadım sizin en son dediklerinizi yapıyorum sadeceHocam ben iç parazit için önermiştim ivermectin'i. Dış parazit için sprey kullanmanız sorun değil ama iç parazit için de bir ilaç kullanmanız gerekecek. Damla bulamazsanız nilverm diye bir ilaç var. Ondan alıp kullanmak gerekecek. Kanat altındaki nokta şeklindeki morarma tam görünmüyor neden olduğunu net tespit etmek gerek.
üstünde yazı yok boş sprey kutusuna konmuş kendi kuşu için kullanıyormuş yarın gidicem oraya tam olarak adını öğrenirim hocamResmini atar mısınız ben ivermectin içerikli bir sprey duymadım.
Sprey solunum sıkıntısı çıkarıyor çok o nedenle ben pek önermemdediginiz ense damlasını sordum etken bi sprey verdi elinde damla yokmuş kanat altlarına bi kaç gün sıkın dedi yaptım dış parazit içinmiş bugünde diğer kuşum yıkanırken biraz onuda suyun içine soktum
Sprey solunum sıkıntısı çıkarıyor çok o nedenle ben pek önermem
Önceki mesajınızda 3-4 gün kullandım demiştiniz... Çay kaşığının ucuyla kattım demek ucu açık bir cümle. 0.01 gr da katmış olabilirsiniz 0.1 gr da hatta 0.5 gr da. Miktar olarak ne kadardı örneğin pirinç kadar mercimek kadar vs ?tetramzetini bir hafta kullandım cay kasıgı ucu kadar suyuna kattım her gün değiştirdim aradan bir hafta geçti 4 in bir mix kullandım ama tetramzwtin hiç işe yaramadı 4 in 1 mix kapalı geldi açılmamış kendi paketiyle onu da 7 gün kullandım sonra 3 gün probiyotik 3 gün getcit kullandım kuşum da iyi oldu gerçekten sabahları ötüyprdu dışkı düzelmişti ilacı kestim ben vermedim 2. günün gecesi bi anda kötüleşti
Boğazını gördünüz mü sadece ağzına baktıysanız olmaz.koku ve yara yok ağızda baktım şimdi hocam
hocam mesajlardan baktım şimdi tuttuğum günlerden 7 gün 4 in 1 mix kullanmısım digerlerini 3 gün kullanmışım yanlis yazdiysam kusura bakmayın bogazına nasıl bakicam ki denerim çay kaşıgı ucu kadar dediler ben öyle yaptim ama çok koymadım zaten bu attıgom videodaki haliBirde tam dolu suya mı kattınız. Şimdi altlığını değişip yeni yaptığı dışkıyı net paylaşır mısınız ? Sizi bu kadar sorgulama sebebim tekrar yanlış bir tedaviye başlatmamak. Bize doğru bilgi vereceksiniz ki bizde ona göre bir kanı oluşturacağız.