Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Dışkı normal değil maalesef
Hocam parazit var gibi geldi bana sankiDışkı normal değil maalesef
çok kaşınıyor birde bunla ilgili olabilir belkiHocam parazit var gibi geldi bana sanki
İç parazit var gibi geldiçok kaşınıyor birde bunla ilgili olabilir belki
teşekkür ederim cevaplar için yardımcı oldunuz yarın ben bi kaç yerle daha görüşcem durumu yine bildiririm çok teşekkürlerİç parazit var gibi geldi
Rica ederim bilgilendirin lütfenteşekkür ederim cevaplar için yardımcı oldunuz yarın ben bi kaç yerle daha görüşcem durumu yine bildiririm çok teşekkürler
kullandığım ilacı aldıgım kişi iç parazit olsa ilaç etkisini gösterirdi dedi ama bilmiyorum yani gerçekten iyileşmesini istiyorum artık@Selçuk YÜKSEL hocam koksidiyoz veya iç parazit gibi sizce hangisi?
kardeşim koksidiyoz ne demek bilmiyorum valla ama belirtilerine baktım hiç biri yok çok şükür asla zayıf degil kuş kanlı dışkı iştahsızlıkta yok@Selçuk YÜKSEL hocam koksidiyoz veya iç parazit gibi sizce hangisi?
Neler kullandınız yazar mısınızHerhangi birşey kullandınız mı şimdiye kadar ?
evet hocam tetramezatin kullandım veteriner kullan ishal geçene kadar dedi ama 6 gün kullandım zararı olur diye 3 4 gün sonrada 4 in 1 mix diye bi ilaç kullandım 3 gün sonra probiyotik verdim şuan suyu temiz su ve aspur var önünde bitekHerhangi birşey kullandınız mı şimdiye kadar ?