BeautiBird
Onursal Üye
Özellikle de çinko önemli. Çünkü gerwitte demir var bildiğim kadarıyla.
Gervitte demir yok
Özellikle de çinko önemli. Çünkü gerwitte demir var bildiğim kadarıyla.
Çinko yok maalesef ve halsiz çok korkuyorum kakasıda bi garip büyük ve ishal gibiÖzellikle de çinko önemli. Çünkü gerwitte demir var bildiğim kadarıyla.
Yarın aile hekiminizden bactrim şurup yazdırıp alın. Ayrıca çinko ve demir içeren multi vitamin almalısınız. Eczaneden çinko ve demir içeren şurup da alabilirsiniz.
Kakasında bi sorun varmı yine böyle yaptı bugün tüm gün ya ishal yada bu şekilde sulu büyük kaka yapıyorResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Kakasında bi sorun varmı yine böyle yaptı bugün tüm gün ya ishal yada bu şekilde sulu büyük kaka yapıyor
Attığınız linkleri kontrol etseniz bari keşke.
Yükleyememişsiniz.
Kakasında bi sorun varmı yine böyle yaptı bugün tüm gün ya ishal yada bu şekilde sulu büyük kaka yapıyor
Attığınız linkleri kontrol etseniz bari keşke.
Yükleyememişsiniz.
Fark etmemişimAttığınız linkleri kontrol etseniz bari keşke.
Yükleyememişsiniz.
Düzeliyor dışkılarıResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni çok mutlu ediyor allah razı olsun içimi rahatlatıyorsunuzDüzeliyor dışkıları
Rica ederim. Umarım tamamen iyileşecekÇok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni çok mutlu ediyor allah razı olsun içimi rahatlatıyorsunuz
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Videosunu istemişiz atmamışsınız.Dışkı normal. Kuşun güncel videosunu da paylaşın ona da bakalım,youtube sitesini kullanabilirsiniz. Bu arada attığınız linkleri kontrol edin...
Demir ve çinkoyu pazartesi alıcam sizin dediginiz gini hergün triflucan veriyorum bugün 4. Günü ve bugün takviye olarak probiyotik verdim suyuna sebze ıspanak verdimDediğim takviyeleri verdiniz mi ? Tedavinin kaçıncı günü ? Tedavi sürecince neler kattınız suyuna ?
Demir ve çinkoyu pazartesi alıcam sizin dediginiz gini hergün triflucan veriyorum bugün 4. Günü ve bugün takviye olarak probiyotik verdim suyuna sebze ıspanak verdim