Kuşuma bugün triflucan başladım kustu

Agızda koku yok kursagına dokununca yumuşak nasıl anlayabilirim şişmeyi
Hocam başlamışsınız bir kere mantar olmadığından emin olsanız bile ilaca devam etmeniz doğrudur. Siz teşhisle uğraşmayın ilaca devam edin. Yarım suluğa 6 damla şeklinde 7 gün.

Tamam çok teşekkür ediyorum yardımlarınız içinde allah razı olsun 7 gün sonra yine size bilgi veririm inşallah🙏🏻

Gereksiz ilaç kullanımı insanlarda olduğu gibi kuşlarda da aynı sağlık sorunlarını doğurur.

Kuşunuzun günlük yaşantısında bir sorun yoksa, yemesinde içmesinde bir sorun yoksa, dışkısında bir sorun yoksa neden fantezi yapıp ilaç kullanımına başladınız?

İlaç kullanımını kesip kuşunuzun mutlu şekilde yaşamasına izin verin.
Ben ilacı zevki başlamadım bulunduğum yerde veteriner yok internetten baktıgım kadarıyla agız kapama açma hareketi ve gögüsteki kemik sivriligi kurumaya işaret ettigi için korktum yoksa hayatta en çok onu seviyorum ona zarar vermem asla

Gereksiz ilaç kullanımı insanlarda olduğu gibi kuşlarda da aynı sağlık sorunlarını doğurur.

Kuşunuzun günlük yaşantısında bir sorun yoksa, yemesinde içmesinde bir sorun yoksa, dışkısında bir sorun yoksa neden fantezi yapıp ilaç kullanımına başladınız?

İlaç kullanımını kesip kuşunuzun mutlu şekilde yaşamasına izin verin.
Hocam keyfi ilaç başlamaktan daha kötüsü başlanan ilacı kesmektir. Antibiyotik direnci gelişir. Kuş sağlıklı bile olsa eğer ilaç başlanmışsa antibiyotik için en az 3 gün mantar ilaçları için eb az 5 gün devam edilmelidir.

Geri