Tamamdır ama o kadar büyük değil max 3 aylık yavrunuz ayrıca her kuş uçmayı bilir bu içgüdüsel birşeydir o konuda katılmıyorum
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır ama o kadar büyük değil max 3 aylık yavrunuz ayrıca her kuş uçmayı bilir bu içgüdüsel birşeydir o konuda katılmıyorum
Erkekmiş kerata [emoji6] sağlıklı beslemeler eğitimi güzel olur henüz yavru bol eğlenceler dilerim
Açıkçası dikkatli bakınca ben dişi olduğunu düşünüyorum ama tam emin olamadım son fotoğrafta da erkeğe benzettim mesela ama ne bilim şuan net değil cinsiyeti erkek kuşlar melodili farklı farklı şekilde öter ve uzun öter dişiler ise kısa sert ve genellikle birbirine benzer sesler çıkarırÇok teşekkür ederim ama bu ara neden bu kadar hırçınlaştı anlamadım. Bir anda her yeri kemirmeye başladı, ısırma huyu yoktu hiç. Bir de normal ötmek yerine çoğunlukla ciyaklıyor kuş.
Kemirme hırçınlaşma ciyaklama eğer bir rahatsızlık yoksa dişilerde olur genelde yavru kuş alırken ceresi tek renk olan yavru alın ceresi ya koyu mor ya mavi olsun bu cinsiyetler nettir kafanız da rahat ederÇok teşekkür ederim ama bu ara neden bu kadar hırçınlaştı anlamadım. Bir anda her yeri kemirmeye başladı, ısırma huyu yoktu hiç. Bir de normal ötmek yerine çoğunlukla ciyaklıyor kuş.
Kemirme hırçınlaşma ciyaklama eğer bir rahatsızlık yoksa dişilerde olur genelde yavru kuş alırken ceresi tek renk olan yavru alın ceresi ya koyu mor ya mavi olsun bu cinsiyetler nettir kafanız da rahat eder
İki resim daha çektim.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Sizin gösterdiğini gibi malesef çekemedim, tek elimle o şekilde tutup fotoğraf çekmek bir hayli zor. En son çekebildiğim bu. Hayır o değil kuşçağız oğlum diye seviyorum geldiğinden beri kimlik karmaşasına girecek şimdi
Kuşunuz dişi [emoji4] sağlıklı beslemeler dilerim max 3 aylık net ve son cevapTeşekkür ederim yorumlarınız için. Sizin gösterdiğini gibi malesef çekemedim, tek elimle o şekilde tutup fotoğraf çekmek bir hayli zor. En son çekebildiğim bu. Hayır o değil kuşçağız oğlum diye seviyorum geldiğinden beri kimlik karmaşasına girecek şimdi
Arkadaşlar internetteki fotoğraflar dişi ve erkekler için kızışmış kuşların fotoğrafı var onlar sizi yanıltır. Cinsiyetten emin olarak sahiplenmek istiyorsanız net renk olan yavru veya yetişkin kuş alın ceresi ya mavi ya mor olsun ara tonlar hep yanıltır. Cinsiyet tayininde net bir ayrım var ki o da; cere rengi açık tonlarda olan kuşlar dişi, koyu olan kuşlar erkektir. Net mavi net mor erkek, açık mavi açık mor dişi. Sadece painted kuşlarda ilk başlarda cere rengi kesin olmaz o yüzden painted yavrularda 3.aydan itibaren cinsiyet net olarak anlaşılır bu bilgiyi de buraya bırakıyorum lazım olan herkes kullansın [emoji6]
Lutino dediysen orda durcaksın [emoji6] lutinolarda farklı olur o normal benim bahsettiğim normal kuşlarımız için lutino ve albino hariçhocam dediğin doğru ama bazen de belli olmuyor işte. benim kuş muhtemelen lutino taşıyıcı erkek. 1,5 yaşına geldi ceresi mordan hafif pembeye döndü ilk zamanlar kafay yiyecektim erkek değil mi bu diye ) sağolsun birkaç ay sonra elimle girdiği yakın ilişki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. dediğin gibi net renklere yönelmek lazım ama bazen istisnalar da çıkabiliyor.
Sağlıklı beslemeler bol eğlencelerTeşekkür ederim cevaplarınız için, erkek istiyordum biraz üzüldüm şimdi. Artık o kadar zaman geçirdik geri vermeye de kıyamam, nasibi böyleymiş.