Polar sarın üstü açık kalabilir sorun olmaz mümkün olduğunca sarsmayın
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakinler inşallah birazdan.Çok teşekkür ederim, iyi ki böyle bir site var da bilgi alabiliyoruz. Şu an yan odadan duyabiliyorum, üzeri örtülü ışık kapalı ama hala çırpınıyor kerata.
Sakinler inşallah birazdan.
Acıyordur ayağı.Belki de rahat kullanamadığı için stres yapıyordur.Bu nedenle hırçınlaşıyor olabilir.Niye bu şekilde bir hiperaktiflik geldi anlamadım ben de. Normalde dışarı çıkarırım 5 10 saniye içinde kafese uçardı, bugün dört döndü odanın içinde sokamadım.
Korkmuş olabilir sorun olmaz sakinleşir ve sabaha kadar güzelce uyur inşaallah yarın da iyi olur gelişmeleri yazarsanız güzel olur sağlıklı beslemelerÇok teşekkür ederim, iyi ki böyle bir site var da bilgi alabiliyoruz. Şu an yan odadan duyabiliyorum, üzeri örtülü ışık kapalı ama hala çırpınıyor kerata.
Korkmuş olabilir sorun olmaz sakinleşir ve sabaha kadar güzelce uyur inşaallah yarın da iyi olur gelişmeleri yazarsanız güzel olur sağlıklı beslemeler
İnşaallah rica ederimYarın akşam iş çıkışı arkadaşımla nasipse götüreceğiz. İnşallah önemli bir şey yoktur. Haberdar ederim sizi de teşekkür ederim.
Geçmiş olsun güzel bir haber inşaallah sağlıkla beslersiniz iyi akşamlarSelamlar, başlığı açalı 8 gün olmuş. Kuşumun ayağı neredeyse tamamen geçti. Bir aksilik yüzünden veterinere götürememiştim, eczaneden Hirudoid Forte Jel aldım ve 5 gün boyunca bir sabah bir de akşam yatmadan önce kuşun ayağına sürdüm, suyuna da multivitamin damlattım, bol bol yedirdim. O zamandan beri kademeli olarak iyileşme gösterdi, bugün artık neredeyse eskisi gibi ayağı. Artık krem mi işe yaradı bilmiyorum ama durumdan haberdar edin dediğiniz için söyleyeyim dedim; ilginiz için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Söylediğiniz krem ağrı kesici falan mıydı.Yani içeriği neydi acaba?Sevindim iyileşmesine tekrar geçmiş olsun.İllaki krem de rahatlatmıştır.Kendi iyileşme sürecinde de yardımcı olmuştur.Selamlar, başlığı açalı 8 gün olmuş. Kuşumun ayağı neredeyse tamamen geçti. Bir aksilik yüzünden veterinere götürememiştim, eczaneden Hirudoid Forte Jel aldım ve 5 gün boyunca bir sabah bir de akşam yatmadan önce kuşun ayağına sürdüm, suyuna da multivitamin damlattım, bol bol yedirdim. O zamandan beri kademeli olarak iyileşme gösterdi, bugün artık neredeyse eskisi gibi ayağı. Artık krem mi işe yaradı bilmiyorum ama durumdan haberdar edin dediğiniz için söyleyeyim dedim; ilginiz için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Söylediğiniz krem ağrı kesici falan mıydı.Yani içeriği neydi acaba?Sevindim iyileşmesine tekrar geçmiş olsun.İllaki krem de rahatlatmıştır.Kendi iyileşme sürecinde de yardımcı olmuştur.
Geçmiş olsun güzel bir haber inşaallah sağlıkla beslersiniz iyi akşamlar
Ceresini yakından gösteren net ve flaşsız bir fotoğraf atın yaş için de kafasını da görebileceğimiz bir fotoğraf atın bakalımTeşekkür ederim siz de inşallah. Yukarıdaki arkadaşa durumu izah eden bir yanıt vermiştim. Acaba siz de bakabilir misiniz yaş ve cinsiyetine?
Ceresini yakından gösteren net ve flaşsız bir fotoğraf atın yaş için de kafasını da görebileceğimiz bir fotoğraf atın bakalım
Özellikle yavru erkek diye almıştım ama bu durumda biraz kandırılmış hissettim.Ceresini tam seçemedim ama dişiye benziyor max 3-4 aylık
Yavru zaten max dedim ceresini net gösteren fotoğraf atın elinizde daha net olsunÖzellikle yavru erkek diye almıştım ama bu durumda biraz kandırılmış hissettim.
Yavru zaten max dedim ceresini net gösteren fotoğraf atın elinizde daha net olsun
Tamamdır ama o kadar büyük değil max 3 aylık yavrunuz ayrıca her kuş uçmayı bilir bu içgüdüsel birşeydir o konuda katılmıyorumAlırken abi bu kuş daha uçmayı bilmiyor dedi kartal gibi uçuyor zaten ordan bi güvensizlik gelmişti ondan Teşekkür ederim, yemek yemesi bitsin atıyorum hemen.