Biliyorum bu konuda fazlasıyla başlık açıldı ama dostlar gerçekten yardıma ihtiyacım var. 2 gündür bende olan yavru bir erkek muhabbet kuşum var. Aramız gayet iyiydi. Ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. Bugün eve biraz erken geldim normalde tünekten inmeyen kuş yerde öylece oturuyordu. Bir iki seslendim pek ses vermedi sonra gagasıyla kapıya doğru geldi açınca da uçtu dışarı, elime aldığımda sağ ayağının tutmadığını fark ettim biraz gözlemledim ayağı boşta duruyor kavramıyor her yere gagası ve kanatlarıyla gitmeye çalışıyor, parmağıma gagasıyla destek alıp çıkıyor. Bunun dışında normalde çok fazla hiperaktif değildir gayet sakin durur; bugün enterasan şekilde sürekli dışarı çıkmak istiyor. İçeri sokarken elimi ısırdı ilk kez içeri soktum fakat rahat durmuyor yarım saattir kafesin içinde ordan oraya atlıyor, kapıyı biraz aralayınca hemen çıkmaya çalışıyor. Bir kaç izin verdim ama dengeli uçamadığı için izin vermiyorum şimdi ayağı sakat diğerine de bir şey olur mu diye ama içerde öyle çırpınmasına da dayanamıyorum. Yarın ya da cumartesi günü veterinere götüreceğim fakat o zamana kadar ne yapmam gerek, nasıl ilgilenmeliyim daha önce hiçbir tecrübem olmadı lütfen yardım edin.