Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Vermeden önce suluğunu alın kafesten 4 saat kadar susuz kalsın. Sonra ilaçlı suyu hazırlayıp verin.
İÇmeyebiliyor suluktan nasıl emin olacagimŞırıngaya falan gerek yok ki. Yarım suluğa mercimek tanesinden biraz az katıp verin.
Agizdan versem ne olur ki ? Yani kulagina burnuna falan mi kacarİçmese susuzluktan ölür. Siz dediğim gibi 4 saat susuz bırakın verir vermez içtiğini görürsünüz zaten
Bir de veteriner 3 kere verilecek demiş ama kere derken neyi kastediyor mililitre yani 3 mililitre midir biz tüm sırıngayı doldurup verdik sırınga 2.5 ml ydiİçmese susuzluktan ölür. Siz dediğim gibi 4 saat susuz bırakın verir vermez içtiğini görürsünüz zaten
Yani yarisi bosa gitmedi icmedi ztn tamam bundan sonra oyle yapmayalim direkt sulugundan icsinHayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
Yani yarisi bosa gitmedi icmedi ztnHayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
7 gün dedi amadoktorHayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
Yani yarisi bosa gitmedi icmedi ztnHayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
Hayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
Bir de bu kadar verdigim icin bir sorun yasar mi acaba simdi kendimi cok kotu hissettim doktor 3 damla demiş ama nasıl olcucem ki ben onu tum siringayi doldurum verdimHayır hocam yanlış yapıyorsunuz. En fazla 4-5 damla verin demiş olmalı. 2.5 ml suyu tek seferde vermek büyük yanlış. Siz benim dediğim gibi yapın. 5 gün süreyle
Hocam size nasıl yapacağınızı söyledim zaten. Akşam suluğu önünden alıp, sabah taze hazırlayıp verin. Ayrıca zamanınız müsaitse saat 13 gibi suluğu yine alıp 15 de taze hazırlayıp verin. Normal kullanım süresi 5 gündür. Eğer hastalık geçmezse 7 gün kullanırsınızYani yarisi bosa gitmedi icmedi ztn
Bir de bu kadar verdigim icin bir sorun yasar mi acaba simdi kendimi cok kotu hissettim doktor 3 damla demiş ama nasıl olcucem ki ben onu tum siringayi doldurum verdim
Abi dediginiz gibi yaptim ama kuşum her gün daha kötü nefes alıyor ne yapayim yardimci olunHocam size nasıl yapacağınızı söyledim zaten. Akşam suluğu önünden alıp, sabah taze hazırlayıp verin. Ayrıca zamanınız müsaitse saat 13 gibi suluğu yine alıp 15 de taze hazırlayıp verin. Normal kullanım süresi 5 gündür. Eğer hastalık geçmezse 7 gün kullanırsınız
Abi dediginiz gibi yaptim ama kuşum her gün daha kötü nefes alıyor ne yapayim yardimci olun
Evet kanatlı hekimiymiş,antibiyotik verdiSizin gittiğiniz veteriner kanatlı veterineri mi? Ventolin geçici etkiye sahiptir mesela. Kullanıldığı zaman kuşu rahatlatabilir ama etkisi geçince sorun yine devam eder. O yüzden kalıcı,tedaviye yönelik ilaç kullanmanız gerekir. Vakit kaybetmeden kanatlı veya kanatlı hayvanlar konusunda uzman egzotik hayvan veterinerine götürmenizi öneririm.
Bagısıkligi zayiflamis kursak mantari da olmuş digestiv ve multivitamin verdi antibiyotik dozunu arttirin dedi bir de kursaktan beslemeye yapıyorumKuşun ağzını bir koklayın. Ve boğazına telefon flaşıyla bakın. Dışkı resmi de paylaşın. İlacın kaçıncı günü ?
Hangi antibiyotik verdi?Bagısıkligi zayiflamis kursak mantari da olmuş digestiv ve multivitamin verdi antibiyotik dozunu arttirin dedi bir de kursaktan beslemeye yapıyorum
VitaformHangi antibiyotik verdi?
Digestive ve avicare multivitamin aminoasit kursaktan bebek mamasiyla besle dedi (normal yeminden kırmaya da başladı) bir de vitaformHangi ilacı verdi ?