mubisbulut
Yeni Üye
Vertolin alirken cok iyiydi çok sesi cıkıyordu bu fık fık sesleri de kesilmiştiBronşitse neden antibiyotik vermedi ki
Vertolin alirken cok iyiydi çok sesi cıkıyordu bu fık fık sesleri de kesilmiştiBronşitse neden antibiyotik vermedi ki
Doktorunuz kanatlı hekimi miydi?3 tane ilaç verdi ama antibiyotik iclerinde yok bir de vertolin verdi 3 gün oksijenle beraber
Ventolin geçici bir takviye. Tedaviye yönelik hareket etmek lazım..Vertolin alirken cok iyiydi çok sesi cıkıyordu bu fık fık sesleri de kesilmişti
Bronşit teşhisikoydu kanatli hekimi mi bilmiyorumDoktorunuz kanatlı hekimi miydi?
Ne teşhisi koydu?
Bugün sulu hapsurmaya basladiBronşiti ventolin tedavi etmez ki.. Eritrom antibiyotik iyi gelebilir
Ya bakabilir misiniz bugün iyice gıc gıc etmeye başladı nefes alamıyorBronşiti ventolin tedavi etmez ki.. Eritrom antibiyotik iyi gelebilir
Kuş hekimi gelecekmiş bugün ne söyliyim yardim edin iyic enefes alamamaya başladıDoktorunuz kanatlı hekimi miydi?
Ne teşhisi koydu?
Bir bakabilir misiniz yeni video ekledim veterinere gidecegim tekrar ne söyliyimHocam videosunu ve son yaptığı dışkılarını net çekip paylaşın. Muhtemelen solunum yolu enfeksiyonudur. Kuşun ağzını koklayın kötü koku var mı ? Ayrıca boğazını da kontrol edin beyaz veya krem renk bir lezyon görülüyor mu ?
Evet daha az uçuyor hocam dün paylastim diskida sıkıntı yok dediniz hala ayni diskisi dunkuyle sivilasma falan yokHocam şikayetlerinizi anlatacaksınız. Gördüğüm kadarıyla kuşta kilo fazlalığı var. Muhtemelen eskiden daha sık uçuyordur son dönemlerde azalmıştır bu durum.. Eğer öyleyse kilodan. Dışkı resmini de net çekip paylaşır mısınız
Kuş kilolu geldi bana yanılmış da olabilirim ama öyle görünüyor. Kuşa bolca hareket yaptırmak uçurmak fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. Dal darı veriyorsanız kesin. Ekmek falan vermeyin. Yediği karbonhidrat olabildiğince azalmalı.Evet daha az uçuyor hocam dün paylastim diskida sıkıntı yok dediniz hala ayni diskisi dunkuyle sivilasma falan yok
Evet daha az uçuyor hocam dün paylastim diskida sıkıntı yok dediniz hala ayni diskisiHocam şikayetlerinizi anlatacaksınız. Gördüğüm kadarıyla kuşta kilo fazlalığı var. Muhtemelen eskiden daha sık uçuyordur son dönemlerde azalmıştır bu durum.. Eğer öyleyse kilodan. Dışkı resmini de net çekip paylaşır mısınız
Hocam şikayetlerinizi anlatacaksınız. Gördüğüm kadarıyla kuşta kilo fazlalığı var. Muhtemelen eskiden daha sık uçuyordur son dönemlerde azalmıştır bu durum.. Eğer öyleyse kilodan. Dışkı resmini de net çekip
VEteriner vitaform verdi abiKuş kilolu geldi bana yanılmış da olabilirim ama öyle görünüyor. Kuşa bolca hareket yaptırmak uçurmak fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. Dal darı veriyorsanız kesin. Ekmek falan vermeyin. Yediği karbonhidrat olabildiğince azalmalı.
200 ml şırıngayla ağızdan verin dedi sabah akşam 1 hafta süreyleVitaform doğru dozda ve doğru sürelerde kullanılması gereken bir ilaçtır. Diğer vitaminler gibi haftada 1-2 vereyim keseyim veya 1 gün kullanayım 5 gün kullanmayayım şeklinde kullanılamaz. Çünkü hem vitamin hem antibiyotik içeriklidir. Veteriner hangi dozda ve ne kadar süreyle kullanmayı önerdi ? Bu ürünü vitamin takviyesi amacıyla normal süreçte kullanmayın asla.
200 ml şırıngayla ağızdan verin dedi sabah akşam 1 hafta süreyle
200 ml şırıngayla ağızdan verin dedi sabah akşam 1 hafta süreyleDaha dogrusu 200 ml suya mercimek tanesi kadar damlatip 3 damla da kuşun agzina sabah aksamVitaform doğru dozda ve doğru sürelerde kullanılması gereken bir ilaçtır. Diğer vitaminler gibi haftada 1-2 vereyim keseyim veya 1 gün kullanayım 5 gün kullanmayayım şeklinde kullanılamaz. Çünkü hem vitamin hem antibiyotik içeriklidir. Veteriner hangi dozda ve ne kadar süreyle kullanmayı önerdi ? Bu ürünü vitamin takviyesi amacıyla normal süreçte kullanmayın asla.
Vitaform sıvı halde mi ? Yoksa tozunu suda eritip şırıngaya mı çekti ?200 ml şırıngayla ağızdan verin dedi sabah akşam 1 hafta süreyle
Toz halde verdi ben eriticem mercimek tanesi kadar 200 ml sudaVitaform sıvı halde mi ? Yoksa tozunu suda eritip şırıngaya mı çekti ?