Veterinere gittim yine bunu verdi ve yine şırınga içinde antibiyotik vitamin verdi
Veterinere gittim yine bunu verdi ve yine şırınga içinde antibiyotik vitamin verdi
Bilmiyorum sanırım aynısıDaha önceki antibiyotik hangisiydi şimdi hangi antibiyotiği verdi ?
solunum yolunda sorun var dediDaha önceki antibiyotik hangisiydi şimdi hangi antibiyotiği verdi ?
Bu ilaç değil bitkisel takviye.
Sıcak tutun kuşu demiştiniz. Peteğin üstüne örtü serip koysam kuşu uygun olur muBu ilaç değil bitkisel takviye.
Bu veterinerler bitkisel takviyeler vermeye başladı, sık gözlemliyoruz bunu bu arada. Bunu almanıza gerek yoktu.
Veterinerin verdiği antibiyotik ne olacakDoksisiklin etken maddeli bir antibiyotik alıp başlayın. Marka önemli değil etken madde önemli.
İsterseniz onla devam edin. Bence triflucan da alıp ikili tedavi başlayın. Mantar da solunum problemine neden olur.Veterinerin verdiği antibiyotik ne olacak
Peki dediğim gibi peteğin üstğnde tutsam olur mu hep bir yerlere girme isteği varİsterseniz onla devam edin. Bence triflucan da alıp ikili tedavi başlayın. Mantar da solunum problemine neden olur.
Evetpeteğin üstünde dursun. Kuşun ateşi var ama hızlıca dediğim şeyleri yapınPeki dediğim gibi peteğin üstğnde tutsam olur mu hep bir yerlere girme isteği var
Gözünün etrafında çok minik derisi gözüküyo tüy hafif açılmış gibi yani bu mantar mı olurEvetpeteğin üstünde dursun. Kuşun ateşi var ama hızlıca dediğim şeyleri yapın
Kuşum çok kötü şu an da 2-3 gündür böyle ayakta duramıyor yemek yiyor mu bilmiyorum bişey yapabilir miyimEvetpeteğin üstünde dursun. Kuşun ateşi var ama hızlıca dediğim şeyleri yapın
Söyledin size ama başlamadınızİsterseniz onla devam edin. Bence triflucan da alıp ikili tedavi başlayın. Mantar da solunum problemine neden olur.
Dün başladım ona anca bulabildimSöyledin size ama başlamadınız
2 gün sabah akşam ağzına birer damla damlayın suyuna katmaya ek olarak.Dün başladım ona anca bulabildim
Kuşum perşembe günü gitti bu kadar dayanabildi size de teşekkür ederim2 gün sabah akşam ağzına birer damla damlayın suyuna katmaya ek olarak.
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun..