Kuşum çok hasta

Şimdi ve her sabah akşam ağzına 1 damla damlatın. Ağzında kötü koku var mı ? Dışkı resmi de paylaşın. Video değil ama resim
Suyla karıştırıp mi damlatalım direkt olarak mi? Resim olarak nasıl atacağımı bilmiyorum biliyorsanız söyler misiniz video olarak atabiliyorum.

Direk apzına damlatın. Ama yuttuğundan emin olmalısınız. Yapamıyorsanız eğer şimdiden suluğunu alıp yarın sabah yarım suluğa 6 damla katın. Ama bu gece muylaka bir damla damlatın ağzına.

Ne yapmalıyım ilaç dışında bir şey yapabilir miyim korkuyorum

Kuşu sıcak tutun ateşi vardır ondan üşüyordur. Peteğin bir kısmına havlu veya bez serin kuşu üzerine koyun orda ısınsın. Yemek yemediyse de iğnesiz şırınga ile 2 ml kadar mama veriniz şimdi,azar azar yedirin. Eğer kursaktan besleme yapmayı biliyorsanız veya bilen birilerine ulaşma imkanınız varsa ondan yardım alıp besletin hastalık geçene kadar. Günde 4 kez falan. 1.5 ml mama verirsiniz her öğünde.
Elinizde probiyotik varsa ondan da içirin.
Dal darı yiyorsa veya ekmek vs önüne koyun yesin. Mamanız yoksa evde yapılacak şu mama tarifini yapabilirsiniz.

Hocam hastalık çok ilerlemiş ya veteriner doğru antibiyotik vermemiş ya siz doğru uygulamamışsınız bilemiyorum. Ama hızlıca birşeyler yapılması gerektiği kesin. Ondan evde hangi antibiyotik varsa başlayın dedim.

Kuş yemek yiyor kendisi. Daldarı ve kraker var genelde daldarı yiyor ağızına doğru tutunca daldarıyı yine yiyor

Dal darı önünde olsun. Ekmek yiyorsa biraz ekmek de verin yesin. Yiyorsa güzel. Yumurta haşlayıp önüne koyabilirsiniz,maksimum 2 saat durabilir önünde,sonra çöpe atın 👍🏻

Geri