6 güne tamamladım dayımlardaydı kuş orda hiç ötmedi gece eve getirdim gece biraz ötüyor yine eskisi kadar değil ama yine de bazen biraz ötüyo6 güne tamamla kes.
Kuşa 3 gün probiyotik takviyesi yap. Geçmiş olsun.6 güne tamamladım dayımlardaydı kuş orda hiç ötmedi gece eve getirdim gece biraz ötüyor yine eskisi kadar değil ama yine de bazen biraz ötüyo
Nerden alabilirim?Kuşa 3 gün probiyotik takviyesi yap. Geçmiş olsun.
Sirke olur mu?Kuşa 3 gün probiyotik takviyesi yap. Geçmiş olsun.
Nerden alabilirim?
Sirke etkili değil.Sirke olur mu?
Foruma bakan diğer arkadaşlar için söylüyorum öncelikle size çok teşekkür ederim kuş iyileşti yaptıklarımı anlatıyorum kuş ciyaklayınca verdiğiniz ilacı aldım ve kuşu dayımlara götürdüm orda 1 hafta baktım sonra yine biraz ciyakladı foruma sordum siz probiyotik verin dediniz fakat ben vermedim daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra kuş iyileşti çok teşekkür ediyorum sizeRöhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 50 Gr | Akyol Kardeşler
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 50 Grwww.akyolkardesler.net
Çok sevindim.Foruma bakan diğer arkadaşlar için söylüyorum öncelikle size çok teşekkür ederim kuş iyileşti yaptıklarımı anlatıyorum kuş ciyaklayınca verdiğiniz ilacı aldım ve kuşu dayımlara götürdüm orda 1 hafta baktım sonra yine biraz ciyakladı foruma sordum siz probiyotik verin dediniz fakat ben vermedim daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra kuş iyileşti çok teşekkür ediyorum size
Tekrardan çok sağolunÇok sevindim.