Veterinde yoksa eczaneden tetradoks veya monodoks alabilirsin ama reçeteli ilaçlar
Veterinde yoksa eczaneden tetradoks veya monodoks alabilirsin ama reçeteli ilaçlar
Veterinere gidince ne isteyim ondan?Veterinde yoksa eczaneden tetradoks veya monodoks alabilirsin ama reçeteli ilaçlar.
Hocam yardım eder misiniz ilacı alınca ne yapacağım çünkü ben dayımlara gideceğim oraya götürüp orda tedavisini yaparım suluğuna mı damlatacağım nasıl vereceğim yardım eder misinizBence siz beni dinleyin ve gidip veterinerden doksisiklin etken maddeli ilaç alın. Alınca kullanımını yazarım. Dişi kuşu da ayırın. Tedavisine başlayalım. Kuşta solunum yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum hala.
Bide hangisi öyle ses çıkarıyor anlayamadımHocam yardım eder misiniz ilacı alınca ne yapacağım çünkü ben dayımlara gideceğim oraya götürüp orda tedavisini yaparım suluğuna mı damlatacağım nasıl vereceğim yardım eder misiniz
Hangi ilacı aldınız?Bide hangisi öyle ses çıkarıyor anlayamadım
Almadım sizi bekliyorum hangisini alayımHangi ilacı aldınız?
Bakın bu ilaçların her biri doksisiklin etken maddeli. Siz herhangi birini alın ben kullanımı yazarım. Veterinerden doksisiklin etken maddeli ilaç isteyin.Almadım sizi bekliyorum hangisini alayım
Tamamdır alıp geliyorum hemenBakın bu ilaçların her biri doksisiklin etken maddeli. Siz herhangi birini alın ben kullanımı yazarım. Veterinerden doksisiklin etken maddeli ilaç isteyin.
Tetradox aldım ne yapacağım şimdiBakın bu ilaçların her biri doksisiklin etken maddeli. Siz herhangi birini alın ben kullanımı yazarım. Veterinerden doksisiklin etken maddeli ilaç isteyin.
Kapsülü içindeki tozu tam dolu suluğu 1 pirinç tanesi kadar olacak şekilde kullanın. İlaçlı su kafeste 6 saatten fazla kalmasın. Kuşu bu süreçte kafesten çıkarmayın ve kafesinde kalamar kemiği, gaga taşı gibi şryleri çıkarın. Sadece yem ve su kalsın. Yaklaşık 5 gün kullanın geçmezse 7 güne tamamlarız. Kuşları bu süreçte ayırın.Tetradox aldım ne yapacağım şimdi
Tamamdır ayırdım yemlik ve suluk var sadeceKapsülü içindeki tozu tam dolu suluğu 1 pirinç tanesi kadar olacak şekilde kullanın. İlaçlı su kafeste 6 saatten fazla kalmasın. Kuşu bu süreçte kafesten çıkarmayın ve kafesinde kalamar kemiği, gaga taşı gibi şryleri çıkarın. Sadece yem ve su kalsın. Yaklaşık 5 gün kullanın geçmezse 7 güne tamamlarız. Kuşları bu süreçte ayırın.
Dediğim talimatları uygulayın gelişmeleri bu konu üzerinden yazın. Böyle konularda kuşların iyileştiğini görmek ileride araştırma yapan arkadaşlar açısından iyi oluyor.Tamamdır ayırdım yemlik ve suluk var sadece
Tamamdır çok teşekkürlerDediğim talimatları uygulayın gelişmeleri bu konu üzerinden yazın. Böyle konularda kuşların iyileştiğini görmek ileride araştırma yapan arkadaşlar açısından iyi oluyor.
Rica ederim.Tamamdır çok teşekkürler
@RecaiKuşum yatarken bu şekilde sürekli ciyaklıyor sebebi nedir?
Hocam daha bir gün oluyor sustu hiç ses yokDediğim talimatları uygulayın gelişmeleri bu konu üzerinden yazın. Böyle konularda kuşların iyileştiğini görmek ileride araştırma yapan arkadaşlar açısından iyi oluyor.
Tekrardan ses çıkarıyorHocam daha bir gün oluyor sustu hiç ses yok
Merak etmeyin sadece ilk günündeyiz. 5 gün devam edin.Tekrardan ses çıkarıyor
Hocam bugün 4. gündeyiz dün akşam ve gece hiç ses çıkarmadı ilacı kesiyim mi devam mı?Merak etmeyin sadece ilk günündeyiz. 5 gün devam edin.