Tamamtabii ki ederim lütfen haberleri yazın buraya...
Tamam yazi cam çok sagoluntabii ki ederim lütfen haberleri yazın buraya...
Inşallah ya yanlız otmuyo kus sesi falan açıyorum titriyo şoktan değil miİnsaAllah eskisinden daha iyi olur sagligi
buyuk ihtimal soktan ama surekli izlemde kalin mutlaka yanik cok kotu bir durum heleki evvillerimiz icin cok daha kotu insaAllah daha iyi olacakInşallah ya yanlız otmuyo kus sesi falan açıyorum titriyo şoktan değil mi
Inşallah ya çok korkuyorumbuyuk ihtimal soktan ama surekli izlemde kalin mutlaka yanik cok kotu bir durum heleki evvillerimiz icin cok daha kotu insaAllah daha iyi olacak
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim köpük iyi şükür yaniklari duzeliyo su toplama yok elhamdülillah ama silver diye kremi var onu sürdüğüm zaman tüylerini temizlemek için yiyo bişey olur muİnşallah bir an önce iyilesir
Dalin le banyo yaptirsam olur muBir şey olmaz rahat olun
Bende ya iki gecedir uyuyamiyorum ya yavrum benim o ya ama hala keyfi yok oda normal dir herhalde şok içinde dir diye düşünüyorumMaşallah çok sevindim hemen iyileşsin toparlansın ve uçmaya devam etsin
Himm ama çok yağlı ya krem lerden dolayıHayır olmaz. Banyoluklar var satılan ya da lavaboya yeşil bez serin azıcık açın suyu kendi severek girer altina
Tamam o zaman öyle yapım inşallah daha iyi olur kuzumO kendini temizler . Dalın olmaz
Kanalı göremiyorum bu aradaO kendini temizler . Dalın olmaz
Gökhan. Bey kusumu biraz önce banyo yaptırdım ama tuhaf ishaldi zaten doktorun verdiği ilaçları kullandığından beri şimdi vitamin verdim iyice sıcak tutmaya çalışıyorum başka ne yapmalıyımÇok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ya . Yüreğim sızladı