sometimes
Yeni Üye
Sado ? sado benimki la neyse
-Sometimes abi
-şimdi benim kuş 2 mayısta geldi yani cuma günü ben cumartesii saldım kuşu aptallık etmısım ama duvarlara çarptı 4-5 kere yakalayamadım sonra bugün saldım yine çarptı sonra gagasıyle ceresi arasınad ufak bi kanma oldu sizin belirtiğiniz yerde kuşu salın diyorsunuz fakat saldıgımda duvarlara carpıyor bendende kaçıyor kafesin içindeykende göğüs kısmından seviyorum tepki vermiyor elime almaya çalışıyorum zorluyorum tek ayagını bana atıyor sonra kafase tutunup kaçmaya çalışıyor yardım edin yav
Yeni yeni alışmaya başlayacağı için size gelmemesi çok normal. Bulunduğu ortama alışmadan salmamanız gerekir. Bazı kuşlar 2-3 günde bazılarıysa bir kaç haftada alışabilir. Size önerim şimdilik kuş ile temas kurmayın. Önce eve alışsın ki daha sonra ev sahibini benimseyebilsin. 1 hafta sonra sırasıyla ilk mesajımdaki yöntemleri denemenizi öneririm.
sevgili Taner Usta' M .)
buyrun yardımlarınız ve eseriniz;
teşşekürlerimizi sunar ve devam ederiz
Taner hocam ben saçma bir soru daha sorsam :/
evimiz iki katlı, ponçik salonda ikamet ediyor biz yukarda uyuyoruz acaba ponçiği yukarı yanımıza taşısak mı her akşam yoksa kafesini sabah uyandığında dışarıyı ve kuşları görebileceği bir yere mi alsak salonda?
şuan kafesi pencereden uzak bir yerde soğuk gelirse diye uzak tutuyoruz
evet tamam saçma ama işte anne yüreği
tekrar teşekkür ederim emeklerinize sabrınıza gerçekten .)
Rica ederim zamanla alışıyor olmasına çok sevindim Bir süre sonra bu yaptıkları size çok basit gelecek. Devamının geleceği şimdiden kendini gösteriyor
Kafesi sizinde dediğiniz gibi pencereden uzak bir yerde bulunsun. Aynı katta olmaması belki daha iyi olabilir. Muhabbet kuşları yapıları gereği çok ürkek hayvanlar olduğu için uyku sırasında seslerden rahatsız olabilirler. Dışarıyı ve kuşları görmemesi gerekir. Bu kez kuşların yanına gitmek ister ve gidemediği için huysuzlaşacaktır. Üstelik diğer kuşları görmesi veya seslerini duyması size olan ilgisini kesinlikle azaltacaktır.
Devamını yine bekliyor olacağız
Merhaba. Kuşunuzun fotoğrafını bu mesajı yazdığınız yere ekleyebilirsiniz.merhaba arkadaşlar muhabbet kuşlarımızın cinsiyetini ve yaşını sormak istiyorum ama mesaj nasıl nereden yazılıyor bilmiyorum