lolla
Yeni Üye
Rica ederim ben sadece anlattım. Asıl işleri siz yaptınız "parmağına çıkayım da sussun biraz yazık çok üzülüyor" haha çok sevindim alışmaya başlamasına Eve alışması için 1 haftalık süre yeterli. Hatta ben 3. günde salmıştım kafesten ve şuan yanlış giden hiçbir şey olmadı. Acıktığında kafesine giriyor yemini yiyip suyunu içiyor. Biraz kafeste oyalanıp geri çıkıyor. Kafesteyken size alışması daha zor olacaktır. Çünkü dışarıda olduğundan 2 kat daha çok korkacak siz yaklaşırken. Dışarıdayken en azından kaçacak yeri oluyor. Kuşu eğitmek bir hayli zahmetli ama sonuçları görünce de değdiğini anlıyor insan Ara sıra huysuzluk yapabilir ama devamı da gelecektir emin olun
yani evet bende kafeste kalmasına kıyamıyorum bazen tüneğinde dans ediyor çıkar beni der gibi ama bir taraftan da alışmamasından ziyade kafesine henüz alışamadı diye endişeleniyorum. Bir arkadaşım "daha çok bebek (aldığımızda 45-50 günlüktü), eğer uzun süre dışarda kalırsa yorulur nefessiz kalır ve aç susuz kalırsa kendi giremez kafesine sıkıntı yaşamasın hayvan" demişti.
Bu da aklıma yattığı için çıkaramıyorum :/
yani şimdi çıkarayım mı her gün?
ve bütün gün dışarda kalırsa kendi kafesini bulabilir mi içeri girmek için?
açlıktan ölmez dimi kafesi bulamazsa?
çünkü ben onu yakalayıp koyamam nefret etmesin iyice
aslında kapağı açayım, o kafasına göre takılsın istemiştim bir haftadan sonra ama işte hata yapma korkusu :/
napsam ki şimdi :s
ahahah bu arada kafese her yaklaştığımda gel gel uzat da çıkayım parmağına allaan cezası der gibi kıpırdanıp yüzüme bakıyor bunalttım hayvanı iyice