Mbrk533
Paylaşımcı Üye
kabul ettim ki zaten zararlı olduğunu ama ilaçtan daha azdır dedim farkederseniz.iyi okuduğunuzdan emin misiniz yazımı.İlaç sektörü para kazanma üzerine kurulmuştur.önce kusa iyi hissettirir sonra tekrar baska yerden patlak verir.Zaten tamamen iyileştirseler nasıl para kazancaklar.Döngü olmaz.Ben bunu iyi biliyorum.bu islerin içindeyim.O yüzden böyle konuşabiliyorum onlardan iyi bildigimi iddia ettigim icin degil...Dikkat ederseniz vakaların cogunluğuda böyledir.cogu kisi önce iyiydi sonra böyle böyle oldu der...Siz zannetmeyin ki ben kibirle veteriner n bilir ben biliyorum diyorum.İstiyorum ki hem hayvanlarınıza düzgün müdahale edin hemde soyguna uğramayın söyledikleri cogu seyi anlamak icin 2 kere üniversiye okumaya gerek yok.Mesela teflon agır metal zehirlenmesi insan öldürüyor.kuş o ortama sokulmaz ki zaten üstte de bunu anlatmak istedim...Size de teşekkür ettim üstelik uyarınız için.İşte dediginiz gibi siz veteriner değilsiniz ama o insanlar 2 kere veterinerlik okumuş üstüne kuşlar üzerine yüksek lisans yapmışlar ve bunlar amerikada Kanadada. Sarımsaga soğana karşı bi dusmanliklari yok durduk yere zararsız olsa bitek bunlar konusunda uyarma ihtiyacı duymazlar diye düşünüyorum zira kendileri bana yağsız tuzsuz olduğu sürece sağlıklı olan yediğin her şeyi verebilirsin sadece soğan sarımsak avakado çikolata hariç diye uyardı. Mutlaka bir sebebi vardır ki bunu belirtiyorlar. Yok uygun ben daha iyi biliyorum diyosaniz siz yedirin ozaman. Ama biz de bildiğimızı duyduğumuzu söylüyoruz bu kadar tepki verilmesi manasız. Suda bekletilip suyuna eklendiğinde faydası oluyor bununla ilgili forumda da konu var onu yapabilirsiniz ama direk yedirilmemesi gerekiyor.
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: