Kursak mantarı

2 ocakta başladım ben aslında ilaca ama 2 damla veriyordum su kabını da tam dolduruyordum korkudan bir sey olur diye büyük ihtimalle ilacın etkisini yok ediyordum dun 3 damlaya yukselttim daha sonra 4 diye artiricam ben korkuyorum zehirlenir diye cok katamiyorum ilaci

Kendini belli eder zaten,kuşta koku gider ve canlanır enerjisine geri kavuşur. Siz tedavi süresince kafesinizi ve ekipmanları dezenfektan ile temizleyiniz. Virkon s ,zefiran forte olabilir. Tünekler,yem kapları,su kabı,kafes,oyuncaklar dezenfekte edilmelidir.
Kaynar suda temizliyorum en gec 2 günde bir kafes temizligi yapiyorum her gün yemini döküyorum o kabi yikiyorum yeni yem koyuyorum

Kuşun son 2 gündür halleri tuvaleti bu sekil de
Yaa kadınlardaki aşırı koruma duygusu beni deli ediyor. Kuşa zarar veriyorsunuz aşırı korumakla farkında olmadan. Tam suluğa iki damla katmak hiç ilaç başlamamaktan çooookkkkk daha kötüdür. 100 ml 2 damla katmak ne demek biliyor musunuz ? ilacın her damlasını 2 bin parçaya bölmek demek tam 2 bin parçaya. Normalde günlük iki tam damla içmelisabah akşam birer damla. Sizce ne kadarını içmiş oluyor hayvan ? İlacı doğru dozda verin lütfen. Dozu arttırdıktan sonra kuş kendine gelmiş.
Başına gelecek en kötü şey ölmesidir zaten bundan ötesi yok. İlacı önerdiğim dozda yarım suluğa 5 damla katarak verin.

Tamam tesekkur ederm ama kuscu önerdi ilk basta o ilaci 2 damla diye ben kendi kendime vermedim ki

Tamam neyse en azından bundan sonra dikkat edersiniz.

Simdiden cok iyi oldu kusu bi gorseniz nasil haraketlendi sizden Allah ragzi olsun ne muradınız varsa versin daha suyundan 2 kere icmesine ragmen o agır koku azaldı kakasın da bile koku azaldı 🥲🥰🫶

Geri