Kursak mantarı

Kuşunuz hasta hanımefendi. Zaten belirtiler var. Kusuyor ve kusmuğunda ve dışkısında kötü koku var,uçmuyor da,enerji sorunu da var. Bunlar belirtilerdir zaten,daha ne olsun? Kursak mantarı ihtimali yüksek. Youtubeye kuşunuzun güncel videosunu ve yeni yaptığı dışkılarının görüntüsünü kaydedip yükleyin sonra buraya link atın. Kuşçu ne verdi ise onun ismini de yazın.
Kuş yemek yemiyorsa bilen birilerinin iyileşene kadar kuşu kursaktan besleme aparatı ile beslemesi lazım ama bilen birileri yapmalı.
İsterseniz hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği varsa size öneride bulunabiliriz.
Mantar varsa vakit kaybetmeyin.

Yarın çekip atarım elimden geleni yapmaya calisiyorum kuscumun verdigi ilaci veriyorum her gün kafesini temizliyorum bolu/gerede

Merhaba videoyu yükliyecegim de bugün bu ilacı önerdiler surubu sizce uygun mudur ?

Evet kursak mantarında bu ilaç da kullanılabilir. Yarım suluğa 6 damla şeklinde. Yumurta sebze ve meyve vermeyin tedavi sürecince.

Dışkı yağlı görünüyor. Karaciğer yağlanması olan kuşta dışkıda kötü koku olur mu Selçuk bey?

Bugün kakasının rengi bu sekil de oldu sebebi nedir acaba bilen var mı ?

Ölü mantarlar ve toksinler dışarı atılıyor. Dışkının kötü olma sebebi bu. Hareketlerinde değişiklik var mı ? Genel olarak kuşta değişiklik oldu mu ?

Tesekkur ederim koku tam olarak ne zaman yok olur acaba iyilestigini nasil anlarim

Tesekkur ederim koku tam olarak ne zaman yok olur acaba iyilestigini nasil anlarim

Kendini belli eder zaten,kuşta koku gider ve canlanır enerjisine geri kavuşur. Siz tedavi süresince kafesinizi ve ekipmanları dezenfektan ile temizleyiniz. Virkon s ,zefiran forte olabilir. Tünekler,yem kapları,su kabı,kafes,oyuncaklar dezenfekte edilmelidir.

Geri