Kuşumuzun Sesi Kısıldı

Carnitin için Depovit marka Aminovit olabilir. Deve dikeni insanlar için de satılıyor sanal mağazalardan alabilirsiniz. Oilmix-s karadeniz pet de var.

gec gordum kusura bakmayin. veterinere gittik tekrat rontgen cekildi ve iyiye gidiyormus karacigerinin durumu. ama sesinde hâlâ bir degisiklik yok, yine ayni sekilde nefes alma sorunu devam ediyor azalmadan. siklikla hava veriyoruz rahatlasin diye o yuzden

Metionin ve kolin ikisi de karaciğere faydalıdır. İkisini içeren bir ürün verebilirsiniz karaciğer koruma ve sağlığı için. Ama önce veteriner hekiminize danışın ondan öneri alın derim ben size.

gec gordum kusura bakmayin. veterinere gittik tekrat rontgen cekildi ve iyiye gidiyormus karacigerinin durumu. ama sesinde hâlâ bir degisiklik yok, yine ayni sekilde nefes alma sorunu devam ediyor azalmadan. siklikla hava veriyoruz rahatlasin diye o yuzden
İyiye gitmesine sevindim. Karaciğerin düzelmesi zaman alan bir şey ama sesinin o şekilde çıkmasının nedenini bilmek gerekiyor. Nedene yönelik bir tedavi uygulanırsa ancak sesi düzelebilir. Vetform Klinikte Veteriner Gözde Hanım bize whatsapp aracılığıyla çok yardımcı olmuştu. Muayeneye götürmeye fırsatım olmadı maalesef ama onunla iletişime geçerseniz, röntgenleri paylaşırsanız size de yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.

Geri