Ben ben yediriyorum ama Arada az da olsa kendi yemeye çalışıyor yem hem ballı yemeye çalışmış az yemiş ben sevince öterek karşılık veriyorTamam. Kuşun durumu nasıl iştahı nasıl
Ben ben yediriyorum ama Arada az da olsa kendi yemeye çalışıyor yem hem ballı yemeye çalışmış az yemiş ben sevince öterek karşılık veriyorTamam. Kuşun durumu nasıl iştahı nasıl
Tamam tedaviye devam edin.Ben ben yediriyorum ama Arada az da olsa kendi yemeye çalışıyor yem hem ballı yemeye çalışmış az yemiş ben sevince öterek karşılık veriyor
Sevindim. Kaçıncı günü flucanın devam edin flucana.Yem yemeye başladı çok şükür
2 gün oldu pazartesi başladım sabah 3 .30 da verdimSevindim. Kaçıncı günü flucanın devam edin flucana.
Tamam 5 gün boyunca kullanın.2 gün oldu pazartesi başladım sabah 3 .30 da verdim
tamam teşekkürlerTamam 5 gün boyunca kullanın.
kardeşim önerebilecegin kapalı yem varmı acaba acık yem kullanıyordum degiştirmek istiyorumtamam teşekkürler
Gardenmix balsız meyvesiz sade yem.kardeşim önerebilecegin kapalı yem varmı acaba acık yem kullanıyordum degiştirmek istiyorum
İyi iyi maşallah ilaca devam..
Takip ettiklerimde normal şekilde ve yeşil renkte sanırsam kafesin dışkısını yaptığı yerin üstünde plastik tellik var ondan çarpıp dağılıyor olabilir Diazyme 256 var elimdeDışkıyı yapar yapmaz mı etrafa leke bırakıyor. Elinde probiyotik varmı
Dışkıyı yaptıktan Bi süre geçtikten sonra mı etrafa leke bırakıyor. Tmm diazyme kalsın kullanıcaz onuTakip ettiklerimde normal şekilde ve yeşil renkte sanırsam kafesin dışkısını yaptığı yerin üstünde plastik tellik var ondan çarpıp dağılıyor olabilir Diazyme 256 var elimde
Rica etsem bana da yardımcı olur musunuz? 1 çift kuşum var benim 7 aydır birlikteler eş oldular ama çiftleşmiyolar ben de 2 gün önce yeni üretim kafesi aldım onları ona koydum ve yerlerini değiştirdim bide onları ayırdım ortadan bölme ile birbirlerini görmüyolar dünden beri ikisinde de kuyrukta ve kanatta titreme başladı dişi yem yemiyo su içmiyo ama erkek yem yiyo halsizlikleri var biraz erkek bazen kendini kabartıyo dişi hiç kabartmıyo ama ikisinde de kuyruk ve kanat titremesi var ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun fotoğraflarını ekledim sarı olan erkek diğeri dişi şimdiden teşekkür ederimDışkıyı yaptıktan Bi süre geçtikten sonra mı etrafa leke bırakıyor. Tmm diazyme kalsın kullanıcaz onu
Yeni konu açarmsınız. Yardımcı olalım.Rica etsem bana da yardımcı olur musunuz? 1 çift kuşum var benim 7 aydır birlikteler eş oldular ama çiftleşmiyolar ben de 2 gün önce yeni üretim kafesi aldım onları ona koydum ve yerlerini değiştirdim bide onları ayırdım ortadan bölme ile birbirlerini görmüyolar dünden beri ikisinde de kuyrukta ve kanatta titreme başladı dişi yem yemiyo su içmiyo ama erkek yem yiyo halsizlikleri var biraz erkek bazen kendini kabartıyo dişi hiç kabartmıyo ama ikisinde de kuyruk ve kanat titremesi var ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun fotoğraflarını ekledim sarı olan erkek diğeri dişi şimdiden teşekkür ederim
Nasıl açıldığını bilmşyoeum az önce üye oldum siz yapabilşyorsanız yapsanız olur muYeni konu açarmsınız. Yardımcı olalım.
Forumun ana sayfasını gidin. Az aşağı inin yeşil renkte yeni konu aç. Oradan açın.Nasıl açıldığını bilmşyoeum az önce üye oldum siz yapabilşyorsanız yapsanız olur mu
Oldu sanırımForumun ana sayfasını gidin. Az aşağı inin yeşil renkte yeni konu aç. Oradan açın.