Olabilir.kendi dışkısının oldugu sudan içtiginden yada tavandaki kireci yediginden mantar kapmış olabilirmi
Olabilir.kendi dışkısının oldugu sudan içtiginden yada tavandaki kireci yediginden mantar kapmış olabilirmi
teşekküler sanada gece gece zahmet verdik dedigin ilacı hemen alıp başlayacamOlabilir.
Estağfurullah, önemli değil.teşekküler sanada gece gece zahmet verdik dedigin ilacı hemen alıp başlayacam
olmadı kuşlardan anlayan veteriner bulabilirsem götürmek istiyorumEstağfurullah, önemli değil.
Bulursanız eğer gitmeniz iyi olurolmadı kuşlardan anlayan veteriner bulabilirsem götürmek istiyorum
Dediğiniz ilacı aldım dün suyuna dediğiniz şekilde koydum ama su içtiğinden emin değilim az az onuda kendim içirecem yemek konusunda arı mama versem bişey olurmuMutlaka yem yedirin. Dediğim ilacı da alın.
Dediğim şekildeki elle besleme maması yapın. Yaptığınız mamaya 1 pirinç tanesi kadar da flucan ekleyebilirsinizDediğiniz ilacı aldım dün suyuna dediğiniz şekilde koydum ama su içtiğinden emin değilim az az onuda kendim içirecem yemek konusunda arı mama versem bişey olurmu
Yanina es mi almali yoksa ciftlesmesi icin kuscuya mi birakmali son bi kac aydir bayagi agresif oldu surekli kemiriyor isiriyorEş istiyor olabilir. Kuş dişi.
Eş alırsanız daha iyi olurYanina es mi almali yoksa ciftlesmesi icin kuscuya mi birakmali son bi kac aydir bayagi agresif oldu surekli kemiriyor isiriyor
Dediğim şekildeki elle besleme maması yapın. Yaptığınız mamaya 1 pirinç tanesi kadar da flucan ekleyebilirsiniz
Bulunduğu ortam sıcak ise sorun olmaz
Hocam son durum bu koldaki dışkı en son yaptığı bugün az bişey yemiş ama ben 5 saat arayla mama vermeye devam ediyorum su içtiğini takip edemedim o yüzden arada cay kaşığı ile içiriyorum halsiz hareketsiz bir şekilde tünekte uyuyor bugün güzel kızım aşkım diye sevince öterek karşılık verdi kanatlarını ve ayağını geriyor Arada kabarıyor bir ara kendini temizliyordu bulunduğu odada camlar kapalı sadece kapı acık onda da rüzgar gelme durumu Yok izmir de hava sıcak kapıyada kapatsam mı yada üzerine örtü falan.
25 derece falan var evin içiBulunduğu ortam sıcak ise sorun olmaz
Sorun olmaz o zmn. Yaptığınızmamaya ekliyorsunuz değil mi flucanı25 derece falan var evin içi
EVET EKLEDİM PİRİNÇ TANESİ KADAR SUYUNADA EKLEDİM SUDAN ERKEK OLAN KUŞADA VERDİM MAMAYI KUŞ ELİMDEYKEN SAGDAN SOLA DOGRU YEMEK BORUSUNA VERİYORUM ELİMLE DE KONTROL EDİYORUM ELİMDEYKEN SOL TARAFI MIDESİ ŞİŞİYORSorun olmaz o zmn. Yaptığınızmamaya ekliyorsunuz değil mi flucanı
Tamam. Kuşun durumu nasıl iştahı nasıl