Açık yem bakteri barındırabiliyormuş..Bizim kuşlarda uzun süredir ishal vardı veteriner bakteriden olduğunu düşündü vitaminli kapalı yem tavsiye etti quik alabilirsiniz..suyunu da satılan hazır sulardan alıp günlük ya da 2 günde bir suyunu değiştirirseniz daha sağlıklı olurbaşka bir kuşcu dedi ki açık yem yaz aylarında verilmemeli çuvalla geldiği ve içinde bilmem bişeyler olduğundan yaz aylarında ishale neden olabilir bişeler dedi bana vitaminli yem verdi kapalı
bize vitamin katma demedi veteriner,haftada 2-3 defa kullanıyorsanız sıkıntı olmaz sanırım..Suluğu dezenfekte edin az bi çamaşır suyu ile süngerle yıkayıp iyice durulayın..sulukta koku olmamalı her zaman temiz olmalı buna dikkat etmek lazım..müsait olduğunuz zaman neoterramicyn antibakteriyel alıp kullanabilirsniz eczanelerde var..bizim 6 kuşta da veteriner tavsiyesiyle bunu kullandık,birçok ishal vakasında bu ilaç kullanılıyor ama kullanmadan önce veterinere gitmeniz daha doğru olurhergün suyunu değişiyorum suyuna bi süre vitamin katmamam gerektiği söylendi
İlacın resmini atar mısın?Dışkısı bu. Elimde avidiare diye ilaç var bunu kullanmalımıyım, nekadar? Yada baska çözüm nedir patates mi haşlayayım kahve mi aspirin mi nasıl? Kesik kesik tiz ötüyor yine bişey olmaz dediler sinmiyor içime
Yok suluğuna koyup karıştır suyun rengi yeşile dönmesi lazım.(3-4 damla yeter)peki bi zararı olurmu? yada ağzına direk damlatayımmı
Aynı ilacı benim arkadaşımda kullanmıştı suyun rengi sarı-yeşil gibi bir renge dönmüştü.(Renginin değişmesine gerek yok siz ilacı suyuna koyduysanız yeter)hayır dönmedi
Direk ilacı mı damlattınız ağzına?koydum hatta içirdim inşallah düzelir
Direk ilacı mı damlattınız ağzına?