Hüseyin01
Meraklı Üye
Dışkılar normal hocam şuan.Bazı dışkıların kenarı leke bırakmış sadeceSadece 2 Kez yapıyorsa önemli bir sorun değildir. Dışkıları kötü idi, nasıl dışkılar?
Dışkılar normal hocam şuan.Bazı dışkıların kenarı leke bırakmış sadeceSadece 2 Kez yapıyorsa önemli bir sorun değildir. Dışkıları kötü idi, nasıl dışkılar?
Ay ne kullanıcam banada yardım edin lütfen şurup mu alayım gidipDışkılar normal hocam şuan.Bazı dışkıların kenarı leke bırakmış sadece
Kendi gözlemlerimden kuşların fazla kum yemesi onları kötüleştiriyor. İlaç tedavisinden sonra yeni aldığım versele laga grit kumu vermiştim. Çok fazla yediler ve hafif öksürmeye başladılar yeniden. Kafesten kumu kaldırınca geçti.Konudan bağımsız olacak ama kuş kumunu kaldırmasını neden istediniz bende kullanıyorumda bilmek istedim
Şurubu alabileceğiniz eczane varsa alabilirsiniz.Dün de söylediğim gibi reçetesiz vermiyor çogu eczane.İnternetten ronidazole 40 siparisi de verebilirisiniz.(Şurup:Flagyl.Kullanımi: yarım suluğa 5 damla kullandim ben)Ay ne kullanıcam banada yardım edin lütfen şurup mu alayım gidip
Peki nasıl oldu düzeldi mi birazŞurubu alabileceğiniz eczane varsa alabilirsiniz.Dün de söylediğim gibi reçetesiz vermiyor çogu eczane.İnternetten ronidazole 40 siparisi de verebilirisiniz.(Şurup:Flagyl.Kullanımi: yarım suluğa 5 damla kullandim ben)
Off bende tek yaşıyorum işteyim ne haldeler bilmiyorumTıksırması oldu sarı olan kuşumun kısa süreli.Yeşil olan kuşum 1gün önce uzunca tıksırırken denk geldim videoaya cekemedim.Umarım iyice geçer.Ama şuan kuşlari gözlemleyemiyorum belki de tıksırıyordur
Bende yemliğinin içine çok az ekliyordum artık eklemeyeyim o halde çok teşekkürler allah onlara uzun ömürler versinKendi gözlemlerimden kuşların fazla kum yemesi onları kötüleştiriyor. İlaç tedavisinden sonra yeni aldığım versele laga grit kumu vermiştim. Çok fazla yediler ve hafif öksürmeye başladılar yeniden. Kafesten kumu kaldırınca geçti.
Yabancı kanatlı veterinerleri papağanların kuş kumuna ihtiyacı olmadığını söylüyor. Yemlerini kıvrık gagalarıyla kırıp yediklerinden sindirmek için kuma ihtiyaçları yok diyorlar.
Ben artık çok nadir kullanıyorum kuş kumunu. Mineral ihtiyacı için Hainks gaga taşı var kafeslerinde sadece.
"Yemini suyunu ver"den nerelere geldik.Aslında çok zor ve tecrübe isteyen bir hobiymiş muhabbet kuşu bakmak.Hocam çok tesekkur ederim yerinde bir videolu cevap oldu. @Recai SULAMİS hocam tecrübeleriyle bir tedavi süreci çizelgesi yapsın umarim atlatacagiz bu hastalıgidaTrichomanasla kursak mantarı aynı anda olabiliyor.Bu videoya bakın isterseniz.
Hep bu şekilde mi yapıyor?Spangle kuşum tıksırdı ama videoya yakalayamadim sonuna yetişebildim.
https://youtube.com/shorts/6ZX21hIa4qs?feature=share
Flagyl den sonra Probiyotik ve multivitamin takviyesi yaptıysanız eğer, antifungal ilaç kullanımına geçebiliriz.Ne yazık ki mavi kuşun gagasini kokladım ağzı ilk kuşum gibi kokuyor.Hafif bi eksimsi.
Yaptım hocam.Ne önerirseniz yapariz.Ronidazole 40 önermistiniz ilk başta ,bugunde arkadasin attigi videoda hem mantar hem tricomanas tedavisi birlikte yurutulmesi lazim dedi veteriner.Ronidazole 40'da etken madde olarak:ronidazole,metranidazole,nistatin bulunmakta siz isterseniz onuda alabilirim.Ne önerirseniz yaparim yeterki iyi olsunlar hocamHep bu şekilde mi yapıyor?
Flagyl den sonra Probiyotik ve multivitamin takviyesi yaptıysanız eğer, antifungal ilaç kullanımına geçebiliriz.
Yaptım hocam.Ne önerirseniz yapariz.Ronidazole 40 önermistiniz ilk başta ,bugunde arkadasin attigi videoda hem mantar hem tricomanas tedavisi birlikte yurutulmesi lazim dedi veteriner.Ronidazole 40'da etken madde olarak:ronidazole,metranidazole,nistatin bulunmakta siz isterseniz onuda alabilirim.Ne önerirseniz yaparim yeterki iyi olsunlar hocam
Tamam üstad çok tesekurler.Ilaclardan herhangi birini temim ettigimde yazarim tekrarBu üründe hem ronidazole, hem metronidazol hem de nistatin bulunmakta, fiyat biraz pahalı bölünmüş olarak bulabilirseniz alın, iyi olur. Bulamazsanız da eczaneden tek olarak fungostatin alabilirsiniz.Ronidazole 40 fungal 100 gr
Kursak mantarı, iç çiçek, peynirleşme, derin nefes alma, kusma gibi kuş hastalıklarında kullanabilirsiniz.www.guvercineczanesi.com
Rica ederim.Tamam üstad çok tesekurler.Ilaclardan herhangi birini temim ettigimde yazarim tekrar