Kabiz icin onerdiginiz bi besin yada ilac varmidirKabiz oldu kusuyor surekli uyuyor yemek yemiyor su icmiyor cok kotu durumu veteriner acilsin goturucem bugun baska bir veterinerede sormayi dusunuyorum sarimsaklisu veriyimmi iyi gelirmi
Siringaya antibiyotik verdi adini bilmiyorum 3 gundur veriyorum fakat bir iyilesme gelisme olmadi birde b vitamini verdi.Hangi ilaçları verdi veteriner
Sanırım aynı ilacı bana da verdi 5 günlük bir antibiyotik di mi. İlaç kullanırken malum hayvan yoruluyor böyle olması normal ama o ilacı kullanırken kuşun çok iyi bakılması gerek. Yoksa o ilaç hiçbir işe yaramıyor.Siringaya antibiyotik verdi adini bilmiyorum 3 gundur veriyorum fakat bir iyilesme gelisme olmadi birde b vitamini verdi.
Aminosol ve avi ast vermişti fakat ben o sırada açık yem kullandığım için kuş iyileşmedi. Aynı vitaminleri ve triflucan şurup kullandım.Yaninda bana b vitamini verdiler size hergangi bi vitamin vermislermiydi
Kusma dışkı bozukluğu sürekli uyuma gibi belirtiler. Eğer dediklerimi ve veterinerin dediklerini uygularsanız iyileşir diye düşünüyorum. Giden her dk zarar bu arada hiç bi şey için beklememek gerek çok iyi bakın inşallah düzelir.Suyu ve kafesi gunde 2defa temizliyorum antibiyotik 5 gunluk bi antibiyotikdi. Sizinkinde nasil belurtiler vardi
Evet kursak mantarıydıSizinkinin kuruluk belirtileri varmiydi
TamamdirYumurtayı haşlayıp sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin ılık olsun çok az irmikte katabilirsiniz çay kaşığıyla ya da şırınga ile yavaş yavaş yedirmeye çalışın. Aç kalmasın.
Normal zayıflaması iyileştikten sonra yem yemeye başlayınva düzelir bir de vitamin alırsınız düzelir yani aç kalmasın ama mutlaka yedirin bir şeyler arkadaşın dediği gibi yumurta maması falan.Kus asuri cok zayifladi dogru duzgun yemek yemiyor
Tamam. Benim kusumdada sizdeki belirtilerden var ama kursak mantari demedilerNormal zayıflaması iyileştikten sonra yem yemeye başlayınva düzelir bir de vitamin alırsınız düzelir yani aç kalmasın ama mutlaka yedirin bir şeyler arkadaşın dediği gibi yumurta maması falan.