Mısır unu değirin birazKusun gagasi kanamaya basladi yara oldu krem onerirmisiniz kanama icin
Mısır unu değirin birazKusun gagasi kanamaya basladi yara oldu krem onerirmisiniz kanama icin
Hocam hangi hoca gagadan anlıyor bilmiyorum ama siz kuşu geç olmadan kanatlı uzmanına götürün, eğer gaga daha kötüye giderse kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayamayacak ve kötü sonuçlar yaşanacaktırGagasi full koparmi gagadan anlayan hocalari etiketlermisiniz
Yasadigim sehirde 2 tane veterinere gittim fakat 2 side gagadan anlamadi krem surun dediler vitamin ver dediler gagasindan anlayan biriini ariyorumHocam hangi hoca gagadan anlıyor bilmiyorum ama siz kuşu geç olmadan kanatlı uzmanına götürün, eğer gaga daha kötüye giderse kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayamayacak ve kötü sonuçlar yaşanacaktır
Üretici vardır illa ki, araştırıp gösterinYasadigim sehirde 2 tane veterinere gittim fakat 2 side gagadan anlamadi krem surun dediler vitamin ver dediler gagasindan anlayan biriini ariyorum
Birazdan ankarada bir veteriner buldum oradakine gostericemÜretici vardır illa ki, araştırıp gösterin
ilginiz için çok teşekkür ederimÜretici vardır illa ki, araştırıp gösterin
Rica ederim son durumu paylaşırsanız sevinirim üzüldüm bebeğeilginiz için çok teşekkür ederim
Tamam paylasicam kusun diskisi full sari ve sulu antibiyotik kullandigimdan dolayimi bi bilginiz varmiRica ederim son durumu paylaşırsanız sevinirim üzüldüm bebeğe
Antibiyotik kullanırken dışkı bozulmalar olabiliyor, bağırsak florası bozulduğu için, antibiyotik bittiğinde dışkıyı atın bakalımTamam paylasicam kusun diskisi full sari ve sulu antibiyotik kullandigimdan dolayimi bi bilginiz varmi
Alsancak veteriner klinigine gittim teşekkür ederimAnkara'da hangi veterinere gittiniz? Ilerde ihtiyacı olan arkadaşlarda faydalanabilir bilgileri paylaşırsanız. Geçmiş olsun.
Asıl ben teşekkür ederim, hayırlı gecelerAlsancak veteriner klinigine gittim teşekkür ederim
SizedeAsıl ben teşekkür ederim, hayırlı geceler
Yag dokusu eriyor gibi cok zayifladi bagirsak enfeksiyonu ve kuruma oldugunu dusunuyorumKeşke daha önceden müdahale edilseydi, kabarması uyuması tepkisizliği pek hayır değil, inşallah toparlar