Kuşun iştahı nasıl? İştahı varsa daha çabuk toparlar. Kuşları genelde dayanıksız görürler ama hiçte öyle değillerdir, yüzde 10'a çok takılmayın. Gerekirse kursak beslemesi yapınEvet daha iyi bir yere gittik.. Kuşlardan anlayan bir yerdi.. daha 9 aylık deyince bu ilaç ağır gelmiş dedi… yüzde 10 çok düşük bir ihtimal.. ne yapacağımı bilmiyorum
O olur ama onu da yemezse kursaktan mamayı basmanız lazım. Biraz sancılı bir şeydir. YouTube dan video izlemeden yapmayın. Soluk borusuna mamayı basarsanız direkt ölebilir çünkü.Veteriner bebe bisküvili yumurta sarılı irmikli bi tarif verdi yemek yemezse bunu verin dedi
Hayır bir şey yaptırmayın, hastayken banyo yaptırılmaz. Ancak kuşun kursağı şiş. Kursak mantarı olabilir. Ve bu durumda antibiyotik işe yaramaz hatta daha da azdırır. Antifungal ilaç olması gerekirdi. Kursağı ne zamandır bu şekildehttps://streamable.com/hgcsuv sıcak suyla banyo yaptırsam iyi gelir mi
Evet gerçekten belli bir belirti vermedi Çikom.. bizi zorladı geçerken neyi olduğunu bir türlü anlayamadık… Canım kuşum çok dayandı, çok acı çekti… o son anlarını asla unutmicam. Gözlerini açtı bana baktı ve gitti kuşum 7 aylık hamileyim üstelik ama canım o kadar yanıyor ki.. Oğluma koyacağımı ismi bile öğretmiştim çikoya söylüyordu. Doğunca söyleyecekti ama kısmet olmadı.. Çok canım yanıyor gerçekten şimdilik yeni bir can sahiplenmeyi düşünmüyorum. Onun gibisi gelmezBaşınız sağolsun, üzgünüm. Huzur içinde uyusun
Konunuza göz gezdirdim, en başından beri sadece halsizlik, kabarma belirtileri vardı. Bu belirtiler tüm hastalıklarda vardır ve net neyi olduğuna dair bir belirti vermemişti kuşunuz. Sadece bugün attığınız fotoğrafta kursak şişmesiyle kendini az çok belli etmiş gibiydi. Test, dışkı analizi olmadan antibiyotik kullanılmamalıydı nitekim kursak mantarıysa daha da zarar vermiştir ancak dediğim gibi en başından beri kuşunuz spesifik bir belirti vermemiş. Bunlarda son anda gözle tespit edilen, doğruluğu yüzde yüz bilinmeyen tahminler...
Karşınızdaki sonuçta bir veteriner ve gidişatı yanlış da olsa bu sizi suçlu yapmaz. Siz denilenleri yapmakla sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. O yüzden kendinizi suçlamayın. Elinizden geleni yaptınız. Ve ona çok iyi baktığınıza eminim
Belki çok erken diyeceksiniz ancak yeni bir can sahiplenmek size eminim çok iyi gelecektir. Şayet böyle bir adım atarsanız, vefat eden kuşun temas ettiği yem, mineral blok, kalamar kemiği gibi ürünleri çöpe atınız. Ve kafes, tüneği çok iyi temizleyiniz.
Tekrardan başınız sağolsun
Yeni konu açsarsanız daha iyi olur. Ancak belirteyim kuş kesinlikle veterinerlikSelamlar dişi kuşum 2 senedir tüylerini yoldu artık tüy çıkmıyor ve son 4 gündür kursağında şişlik var ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Yaşadığım yerde kuşlardan anlayan yok belki sizler yardım edebilirsinizYeni konu açsarsanız daha iyi olur. Ancak belirteyim kuş kesinlikle veterinerlik
Yeni konu açıp kuşun sırtını atar mısınız?Yaşadığım yerde kuşlardan anlayan yok belki sizler yardım edebilirsiniz