Su içmiyorsa öyle yapabilirsiniz ancak yem yiyorsa su da içebilir.Bide ilaçları suyuna koymamız gerekiyor ama su içmiyor. Gözümüz hep onda su içsin diye bekliyoruz ama yok. Bende elime alıyorum gagasını açıyorum eşimde damlayla damlatıyor iyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama
Karar size ait tabi ki ama ben hayatımın her noktasında şöyle düşünüyorum; görmekten acı duyduğumuz olumsuz durumlar karşısında, biz onu görmeye bile tahammül edemezken, o kişi onu bizzat yaşıyor.Bende böyle düşünsem de onu ölü görmekte bana iyi gelmez. Bugün o uçamadıgını görene kadar umudum vardı
Evet doğru söylüyosunuz o minicik bedeniyle mücadele ediyor, ama ben dayanamıyorum resmen.. bide süreç çok uzadı 20 gündür hasta. inşallah iyileşir. inşallah dediğiniz gibi olurSu içmiyorsa öyle yapabilirsiniz ancak yem yiyorsa su da içebilir.
Karar size ait tabi ki ama ben hayatımın her noktasında şöyle düşünüyorum; görmekten acı duyduğumuz olumsuz durumlar karşısında, biz onu görmeye bile tahammül edemezken, o kişi onu bizzat yaşıyor.
Yani minicik canıyla o acıyı bizzat çekiyorsa bizde sahibi olarak ona bakmaya dayanmalıyız. Emin olun başka yere verdiğinizde son anlarında yanında olamadığınız için daha çok üzülürsünüz.
Onun da size ihtiyacı olduğunu ve burada sizin değil onun daha önemli olduğunu unutmayın lütfen. Karar yinede size ait tabi ki, ben sadece nacizane düşüncelerimi belirttim.
Üstelik kuşunuz ölmüş değil, mücadele ediyor ve inşallah da iyileşecek
Gönlünüzü ferah tutun
Kafes dışına çıkartmanızı tavsiye etmem. Olabildiğince dinlensin. Kendisi maşallah atlıyor ancak dışkıları iyi görünmüyor. Birde kalamar kemiği, mineral blok gibi ürünleri ilaç tüketimi sırasında kafesten çıkartın.
Maalesef göremedim, fotoğraf varsa daha iyi olurEvet çok çıkartmamaya çalışıyorum. Sabah kendisi atladı bana çok düşkün. Görünce heyecan yaptı sabah. Kıyamam.. tamamdır çıkartırım onları. Burnunun üzerindekileri farkettiniz mi mantar olabilir mi
Estağfurullah olur mu öyle şeyBen sizi çok rahatsız ediyorum ama kuşumun son dışkıları daha bi değişik oldu. Şimdi ben tedavi iyi mi demeliyim yoksa yanlış giden bişeyler mi var ben anlayamıyorum. Tek istediğim çikomun iyileşmesi
Son gittiğiniz yer kanatlılardan anlayan bir yer miydi?Bugün 2 yere yere inince Başka veterinere götürdük ilaçların hepsini iptal etti. Kuruma hastalığı var dedi mega bakteri varmış.. Başka ilaçlar verdi diğer veterinerin verdiği ilaçlar ağır gelmiş Çiko ya Bu veteriner yüzde 10 kurtulur dedi net bi şekilde.. çok üzgünüm…