shinigamibird
Meraklı Üye
Kuşum şu an nefes alırken kuyruğunu sallıyor, dışkısındaki grilik de siyahlaşmış
Sana özelden yazdım mesaj kutuna bakabilir misin?
Kuşum şu an nefes alırken kuyruğunu sallıyor, dışkısındaki grilik de siyahlaşmış
Ekli dosyayı görüntüle 11084 Sizin demeniz üzerine peçete serdim, son dışkısı bu şekilde?
Evet yem değişimi yaptım mecburi olarak. Ben versele-laga kullanıyorum ama o yem kuşçularda satılıyor ve kuşçular yakında değil Normalde eve stoklarım ama bitmiş bu sefer, mecburi marketten Jungle yem aldım. Diğer kuşuma bir şey olmayınca korktum. Şu anlık iyi gibi, kuyruğu da sallanmıyor. Dün de okuldan eve gelince başta sallanıp durdu. Şimdi dal darı yiyor. Sıcak bir yerde tutuyorum. Sanıyorum tüy değişiminden kaynaklı. Aylardır başına bir şey gelmemişti çünkü.
O kadar şeyler okuyorum ki endişeleniyorum Umarım iyileşir yavrucak. Takiben biraz kendini toparlayınca mama takviyesine geçicem zaten
Zaten elime hiç gelmiyor Onunla sadece sohbet edebiliyorum, o da sesime ötüyor Kızımla ilişkim ancak böyle oluyor Elimden gelen en iyisini yapacağım. Teşekkür ederim desteklerin için
Hiç kızışmadı kuşum şu an 6-7 aylık civarı. Sanıyorum kızışıyor mangadla bir alakası yok değil mi? Probiyotikli mama vermemde bir sakınca var mı?
Yukarıda Selçuk abi demişti Hastalığı atlatmasında vitamin yerine daha etkili hastalıktan sonra iyi gelir tarzında toparlamması için
Sorun olmaz korkmayın bazen bir damlasını ağzına damlatan bile oluyor. Probiyotiğe bir an önce başladaydınız hasta olup olmadığı daha kısa sürede anlaşılırdı. Ki ben hastalık olduğunu sanmıyorum. Biraz soğuk almış ve toparlayacak. Probiyotiği hem mamasına katın hem de yarım suluğa çeyrek çay kaşığı kadar katın. 2 günde dışkısı normale döner diye tahmin ediyorum.Merhaba son iki dışkısı yine griydi. Ense damlalığı aldım ve damlattım. Şimdi probiyotikls yem hazırlicam. Yalnız sürekli kaşımaya başladı damlattıktan sonra. Ayağını kemirirse bir sıkıntı olur mu? Ayağıyla kaşıyor.