Bence geçici bir durum o banyo yaptığında üşümus bence ayaklarini usutmus inşaallah tezden düzelir iyi haberlerini bekliyorumTamam teşekkür ederim yardımlarınız için, dış görünüşte bir sıkıntı yok gibi duruyor, dışkısı hala gri. Şimdi dal darı koydum bir de terramycin deneyeyim.
Ben de arastiririm daha da inşaallah iyi olacak inanıyorum ama vitamini eksik etme suyundan guclensin iyice haberlesirizÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız onu kaybetmek istemiyorum daha çok küçük umarım iyileşir
O zaman Antibiyotiğe başlamayın. Cereyan olmayan bir yerde dursun. Ve Vitamin konusunda iyileştireyim derken aşırıya kaçmayın. Probiyotik takviyesi yapın vitaminden daha önemlidir.Arkadaşın demesi üzerine dal darı yedirdim, suyunda vitamin var. Şu an dışkılarını kontrol ettim. Yeşillik kazanmış bir tane. Sonuncu belirgin yeşil gibi duruyor.
Nefes alırken herhangi bir ses yok. Kuyruğu da sallanmıyor.
Ayakları şiş gibi geldi, dışkısı hala gri. Hareketlerinde ve yem yemesinde şu an sıkıntı yok.
Ayaklarının altında herhangi bir zedelenme, yarık yok. Bu sabah gri dışkı görmüştüm. Daha napabilirim Keyfinde hiçbir sıkıntı yok hasta gibi de davranmıyor.