Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

Uçmayı bilmediği için dışarıda çok hareket etmeyi sevmiyor
Uçmayı bilmediğinden değil aslında tembelliğe alışmış. Ele gelen kuşsa parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını ve kanat kaslarının gelişmesini sağlayın. Zamanla uçmaya başlayacaktır.

Dokunmamıza müsaade ediyor ama tüyleri çok gür videosunu ve fotoğrafını çekebilir miyim emin değilim

İyi akşamlar kusura bakmayın bu saatte Yazıyorum ama kuşumun burnundan şeffaf bir şeyler akıyor tüy dökümünde ama bugün sesi biraz nasıl desem bir gariplik var hırıltılı diyeceğim tam olmayacak titreme tarzı bir ses burnu akınca endişelendim sormak istedim

İyi akşamlar kusura bakmayın bu saatte Yazıyorum ama kuşumun burnundan şeffaf bir şeyler akıyor tüy dökümünde ama bugün sesi biraz nasıl desem bir gariplik var hırıltılı diyeceğim tam olmayacak titreme tarzı bir ses burnu akınca endişelendim sormak istedim
Cereyana maruz kaldı mı

Hayır,hatta üstlerini battaniye ile kapatırım kafeste oldukları zaman ,oda sıcaklığı 25 dereceden aşağıya düşürmemeye çalışıyoruz

Hafif bir tıskırmaları var ikisindede
Hemen ilaç başlamak doğru olmaz. Yerinizde olsam oilmix-s alır haftada 2 kez sularına katarım. Sağlıklı kuşlarda bile kullanılması iyidir. Oilmix gelene kadar probiyotikle destekleyin. Ayrıca yarın eczaneden iyot damlası alın onu da 1-2 gün kullanırsınız.

Geri