Evet selçuk hocam veriyorumBu arada diğer kuşa probiyotik veriyorsunuz değil mi ?
Evet selçuk hocam veriyorumBu arada diğer kuşa probiyotik veriyorsunuz değil mi ?
Anladım hocam cok sagolun ah şu hastalıgı biran önce atlatırız inşallah da koyarım eşinin yanına onu..Tamm hani sadece hasta kuşa verilmez probiyotik. Aklıma geldi uyarmak istedim.
Bilmem ki hocam belkide Zaten hareketli oldugun zaman kafesin içinde deli danalar gibiBelki de halsizlik değildir bahsettiğiniz. Uyuklama şekerleme tarzı birşey de olabilir. Genelde her gün belli saatlerde yaparlar.
Bugün 5. günü olması lazım selçuk hocam, akşam eve gittiğim zaman suyunu değiştireyim, avidiare ekliyeyim ve kaç damla ekleyeceğim? solunum yolu enfeksiyonu için tedaviye nasıl başlıycaz? yeni ilac almam gerekiyor mu hocam?Tedavinin kaçıncı günündeyiz ? 4 günü geçmişse kuşta aynı zamanda solunum yolu enfeksiyonu da var. Yarın avidiare başlayalım. Solunum yolu enfeksiyonunu da çözmemiz gerek.
Hocam nette hiçbirini bulamadım var mı bildiğiniz yer veya başka ilaçEvet gittiğinizde suluğu çekin 3 saat susuz kalsın. Sonra yarım suluğa 1.5 CC Aviastım katın. Avidiare bağırsak enfeksiyonlarında kullanılır. Bizim sorunumuz solunum yolu enfeksiyonu. Ya Eritrom toz alacaksınız ya Aviastım. Neo teramycin de olabilir. Hangisini kolay bulursanız. Avidiare Sindirim sistemi enfeksiyonlarında kullanılıyor. Solunum yolu enfeksiyonunu çözemeyebilir.