Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Ok. Şimdiden sularını alıp yarın sabah ilaçlı su hazırlayın.
tamamdır hocamOk. Şimdiden sularını alıp yarın sabah ilaçlı su hazırlayın.
Tamam hocam Insallah biran önce atlatırız bu durumuEvet faydası olmuş. Ama tedaviyi kesmeyin ve ilaçlı suyu günde 2 kez taze hazırlayın imkanınız varsa her hazırlamadan bir saat kadar önce suluğu alın susasın biraz. Bu gidişle avidiareye gerek kalmayacak gibi.
Hocam şuan ; 1\10 megatril, 3-5 damla siradur ve pirinç tanesi kadar probiyotik veriyorum. Vitamin şuan vermeyeceğim değil miSevindim geçmiş olsun. Tedavi 7 gün sürecek. Tedaviden hemen sonra probiyotik ve vitamin 3 gün sonra vitamini kesip probiyotiğe devam. Su günde iki kez değişecek.
tamamdır Selçuk hocam teşekkür ederimVitamin de verin. Tedavi bitiminden iki gün sonrasına kadar. Sonra probiyotik ve isal damlası 3 gün sonra sadece probiyotik sürekli en az 20 gün.
Anladım hocam. Ayrıca son dışkı resimleri bu halde felaket düzelme var cok sagolun ;Yağlıysa ondan olabilir. Sıcaktan olabilir. Zor nefes alıyorsa ondan da olabilir.
Selçuk hocam diğer kuşun yanına duruma göre 1 hafta sonra mı koyacağım ?Evet kuş düzelmiş bayağı. Ama tedaviyi yarım kesmeyin en az 5 gün devam edin. Ayrıca dezenfekteyi ihmal etmeyin.