Hayvansever03
Onursal Üye
Veterinere gitmiş miydiniz? Kuş kabarık ve halsiz duruyor mu?Artık uçamamasına ne diyorsunuz peki ?
Veterinere gitmiş miydiniz? Kuş kabarık ve halsiz duruyor mu?Artık uçamamasına ne diyorsunuz peki ?
Kabarık duruyorda halsiz değil canı sıkıldığından kabarık duruyor gibi bugün yine yerini bulamadı dışarda düştü kanatı çarptı kanadının tanesi düştü beyaz b vitamini vermeye başlicam bugün ?Veterinere gitmiş miydiniz? Kuş kabarık ve halsiz duruyor mu?
Emin misiniz can sıkıntısından dolayı olduğundan? Güncel fotoğraf atabilir misiniz? B vitamini tüylere iyi gelir.Kabarık duruyorda halsiz değil canı sıkıldığından kabarık duruyor gibi bugün yine yerini bulamadı dışarda düştü kanatı çarptı kanadının tanesi düştü beyaz b vitamini vermeye başlicam bugün ?
B vitamini avisole başladım ama suyuna katıyorum suyunu içmiyor bu sefer . Tüylerinin fotosunu atayım uçamadiğinin o da farkındaEmin misiniz can sıkıntısından dolayı olduğundan? Güncel fotoğraf atabilir misiniz? B vitamini tüylere iyi gelir.
B vitamini avisole başladım ama suyuna katıyorum suyunu içmiyor bu sefer . Tüylerinin fotosunu atayım uçamadiğinin o da farkındaüzgün baya
![]()
Bunu nasıl çözebilirim ya niye böyle olduTüy eksikliği var kuşta.
Vitamin, mineral açısından zengin taze meyve sebzelerle mamalar hazırlayın. Yulaf içi yedirin. Bit vs var mı yok mu tüylerinin arasını kontrol edin. Dökülen tüy dipleri kanlı mı değil mi buraya yazın.Bunu nasıl çözebilirim ya niye böyle oldu
Tüy dipleri kanlı değil baktım ama sürekli kendini kaşıma ve temizleme huyu var dakka başı . Yulaf içi derken nerden alınıyor ? Birde tüylerinin içini kontrol etmeme izin vermiyor ki kuş kendini sirkeleyince beyaz toz gibi şeyler dökülüyorVitamin, mineral açısından zengin taze meyve sebzelerle mamalar hazırlayın. Yulaf içi yedirin. Bit vs var mı yok mu tüylerinin arasını kontrol edin. Dökülen tüy dipleri kanlı mı değil mi buraya yazın.
Beyaz toz kepektir. Yulaf içini aktarlardan veya petshoptan bulabilirsiniz. Banyoluk koyun içi ılık su dolu olsun kuş kendisi ihtiyaç duyarsa banyoluğa girip yıkanır. Siz yıkamayın. Ardından da sakın kurutmayın kendi kurur. Oda ısısı ideal olsun.Tüy dipleri kanlı değil baktım ama sürekli kendini kaşıma ve temizleme huyu var dakka başı . Yulaf içi derken nerden alınıyor ? Birde tüylerinin içini kontrol etmeme izin vermiyor ki kuş kendini sirkeleyince beyaz toz gibi şeyler dökülüyor
Peki teşekkür ediyorum b vitamini verdim ama suyunu içmiyor bu seferdeBeyaz toz kepektir. Yulaf içini aktarlardan veya petshoptan bulabilirsiniz. Banyoluk koyun içi ılık su dolu olsun kuş kendisi ihtiyaç duyarsa banyoluğa girip yıkanır. Siz yıkamayın. Ardından da sakın kurutmayın kendi kurur. Oda ısısı ideal olsun.
İçer, merak etmeyin.Peki teşekkür ediyorum b vitamini verdim ama suyunu içmiyor bu seferde
İçer, merak etmeyin.
[/QUOTE uçamama ve kanat düşüklüğü problemi b vitamini ile geçer mi peki ?
hangi sebze meyveleri vermeliyim ? Muz veriyorum yemiyor mandalina dan korkuyorGün içinde taze meyve sebze verin, çeşitli mamalar hazırlayın. Yulaf içi alın. Belli aralıklarla banyoluk takın.(üşümesin oda ideal sıcaklıkta olsun, banyoluğun içindeki su da) siz sakın kurutmayın kendi kurur. Asla kurutma makinesi kullanmayın.
Bu iyi geliyor mu ? Tüylere ? Yeni b vitamini sipariş ettim ama ?https://www.hobipet.com.tr/hobi-biotin-tuy-gelisim-ve-degisim-vitamini-35gr
Bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim bana da forumdan @MehmeTR hocam önerdi. Güvenilir sitedir. Bende bugün siparişimi vereceğim.
Bende az önce sipariş ettim 2-3 gündür sipariş edecektim kartlarımda problem çıktı ama Hobipet işini iyi yapan, güvenilir bir sitedir. Elinizdeki B vitamininden memnun kalmaz iseniz attığım linkten sipariş vermenizi tavsiye ederim.Bu iyi geliyor mu ? Tüylere ? Yeni b vitamini sipariş ettim ama ?
Tamam bu vitamin ne içeriyor peki ? Hangi vitamin ?Bende az önce sipariş ettim 2-3 gündür sipariş edecektim kartlarımda problem çıktı ama Hobipet işini iyi yapan, güvenilir bir sitedir. Elinizdeki B vitamininden memnun kalmaz iseniz attığım linkten sipariş vermenizi tavsiye ederim.
ben yapay vitaminlerden çok sebze veya yulaf gibi besinlerle vitamin sağlamayı daha uygun buluyorumTamam bu vitamin ne içeriyor peki ? Hangi vitamin ?