Serenlimon
Meraklı Üye
Uzun kuyruğu yok muUzun kuyruğu yok gördüğüm kadarıyla. O çıkınca uçusu daha bir düzelir.
Uzun kuyruğu yok muUzun kuyruğu yok gördüğüm kadarıyla. O çıkınca uçusu daha bir düzelir.
Eskiden uçuyordu ama heryere ?Uzun kuyruğu yok mu
Bana da psikolojik geliyor ama Neden sizce sebebi ne olabilir ?kuşunda yağlanma yok belki psikolojik bir şeydir veterinere gitmiş miydiniz?
strese girmiştir belki şimdi farkettim şu plastik tünekleri çıkartıp tahta tünek takar mısnız lütfenBana da psikolojik geliyor ama Neden sizce sebebi ne olabilir ?
Kafes çok küçük Nette tahta tünek bulamadım küçük boydastrese girmiştir belki şimdi farkettim şu plastik tünekleri çıkartıp tahta tünek takar mısnız lütfen
normal tünek alıp kısaltabilirsinKafes çok küçük Nette tahta tünek bulamadım küçük boyda
Onlarında takma yeri yokmuş hangisini alayımnormal tünek alıp kısaltabilirsin
Evet en uzun kuyruğu göremedim.Uzun kuyruğu yok mu
Neden yok ki ?Evet en uzun kuyruğu göremedim.
Sanki sol kanat biraz düşük gibi görünüyor. Acaba neden olmuş, Yaralanmış olabilir mi. Sanki mutsuz görünüyor kuş. Acaba pek ilgilenemiyor musunuz .Evet en uzun kuyruğu göremedim.
Düşmüştür. Tüyleri yenilenirken çıkar. Tze meyve sebze verin günlük.Neden yok ki ?
Aslında ilgileniyorum dışarı çıkarıyorum yanağını seviyorum ama kafasını sevdirmiyor sonra dışarda duruyor 1 saat falan sonra koyuyorum öyle . Başka ne yapmalıyım ? Oyuncak aldım oynamadı hiç biriyle sevmediSanki sol kanat biraz düşük gibi görünüyor. Acaba neden olmuş, Yaralanmış olabilir mi. Sanki mutsuz görünüyor kuş. Acaba pek ilgilenemiyor musunuz .
Peki teşekkürlerDüşmüştür. Tüyleri yenilenirken çıkar. Tze meyve sebze verin günlük.
sol kanat bende fark ettim ama neden böyle oldu bilmiyorum çok üzülüyorum düzelmiyor da ne yapmalıyımSanki sol kanat biraz düşük gibi görünüyor. Acaba neden olmuş, Yaralanmış olabilir mi. Sanki mutsuz görünüyor kuş. Acaba pek ilgilenemiyor musunuz .
İlgileniyorum oyuncak ta aldım oynamıyor sevmiyor bilmiyorum artık ne yapayımPeki teşekkürler
sol kanat bende fark ettim ama neden böyle oldu bilmiyorum çok üzülüyorum düzelmiyor da ne yapmalıyım
Panik yapmayın. Dediklerini uygulayın bence ustaların. Sera marka B vitamini dediler. Taze sebze meyva dediler. Belki uzun kuyruk olmadığı için uçması zor oluyordur.İlgileniyorum oyuncak ta aldım oynamıyor sevmiyor bilmiyorum artık ne yapayım
B vitamini istedim ama sera pahalıydı alamadımPanik yapmayın. Dediklerini uygulayın bence ustaların. Sera marka B vitamini dediler. Taze sebze meyva dediler. Belki uzun kuyruk olmadığı için uçması zor oluyordur.
Eğer içiniz rahat etsin istiyorsanız dışkısını tahlile götürün.
Başka marka aldım . Hangi sebzeleri versem acaba elma havuç veriyorum ama çok yiyemiyor sankiB vitamini istedim ama sera pahalıydı alamadım
dışkı resmi size attım bakar misiniz biSera markası önerilen markalardan yine de siz de araştırın başka markaları. Kuşun ve dışkısının fotoğrafını ekler misiniz? Güncel durumu nedir?
Artık uçamamasına ne diyorsunuz peki ?Bu dışkılardan mı bahsediyorsunuz? Attım diye kastettiğiniz bu dışkılarsa ben normal buldum.