Bir gün öncesine ait ben bu şekilde ezmiştimCocsidiyoz var kuşta. Tetra mezatin başlayın. Avidiare normalde cocsidioza etkilidir ama çözmemiş sorunu. Beni o yanılttı
Bir gün öncesine ait ben bu şekilde ezmiştimCocsidiyoz var kuşta. Tetra mezatin başlayın. Avidiare normalde cocsidioza etkilidir ama çözmemiş sorunu. Beni o yanılttı
İletişim numarası alabilmem mümkün müdür hocam?Cocsidiyoz var kuşta. Tetra mezatin başlayın. Avidiare normalde cocsidioza etkilidir ama çözmemiş sorunu. Beni o yanılttı
Nereden bulabilirim?Cocsidiyoz var kuşta. Tetra mezatin başlayın. Avidiare normalde cocsidioza etkilidir ama çözmemiş sorunu. Beni o yanılttı
Nereden bulabilirim?Cocsidiyoz var kuşta. Tetra mezatin başlayın. Avidiare normalde cocsidioza etkilidir ama çözmemiş sorunu. Beni o yanılttı
Hocam kanlı ishal olduğuna emin miyiz? Kuşumu kurtarma ihtimalim kaçtır?İnternette satılması yasak.
Yarın ilk iş ilacı bulup başlayacağımErken başlarsanız kurtarma ihtimaliniz yükselir.
Size telefon ile ulaşmam mümkün müdür?Erken başlarsanız kurtarma ihtimaliniz yükselir.
Hocam çok gariptir ki bu şişlik iki haftadır var, kuşumun keyfi gayet yerindeydi. Hiçbir belirti göstermedi şişlik haricinde. Aspurdan kaynaklı bir renk olabilir mi?Aslında başta da cocsidiozdan şüphelenmiştim. Hem siz iyileşti demiştiniz hem de avidiare kullanmış olmanız beni yanılttı. Çünkü avidiare de cocsidioza endikedir. Neden çözmedi hayret. Şimdiden suluğu çekin önünden susasın ve sabah ilacı verdiğinizde hemen içsin.
Merhabalar aynı belirtiler bizim kuşumuzda da var 2-3 haftadır. Aynı tedaviyi mi uygulayım. Başka bi ilaç önerirmisiniz. Mikostatine yarine augmentin yada ceftinex olur mu. Acil cvp yazarsanız çok sevinirimProbiyotik vermeye devam edin. Sonuçta sindirim sistemi bir tahribata maruz kaldı. Başkaca hastalık belirtisi yoksa korkmayın. Probiyotiğe ve arada multivitamine devam edin. Suyu en geç her gün yenilenecek ve 3-4 günde bir yıkanacak.
Selçuk bey forumda epeydir yok cevaplanmayacak sorunuz muhtemelen. Veterinere danışsanız iyi olur.Merhabalar aynı belirtiler bizim kuşumuzda da var 2-3 haftadır. Aynı tedaviyi mi uygulayım. Başka bi ilaç önerirmisiniz. Mikostatine yarine augmentin yada ceftinex olur mu. Acil cvp yazarsanız çok sevinirim