Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Bağırsakta enfeksiyın var. Flagyle veya biteral tablet temin edip kullanmalısınız. Reçetesiz satmıyorlar haberiniz olsun. Evde başka antibiyotik var mı ?
Mikostatin, avidiare var bir de normal antibiyotik olarak Klamoks 1000 mg var şu an elimdeBağırsakta enfeksiyın var. Flagyle veya biteral tablet temin edip kullanmalısınız. Reçetesiz satmıyorlar haberiniz olsun. Evde başka antibiyotik var mı ?
Klamoks tablet ve 1000 mg, daha çok solunumla ilgili hastalıklarda kullanıyoruz antibiyotik olması yeterli mi? Yine de öneriniz olan Flagyl’i yazdırmaya çalışacağım bugün.Klomaks tablet mi şurup mu ?şurupsa ve 15 gün evvelinden açılmışsa kullanmayın. Yeni açılmışsa veya açacaksanız çeyrek suluğa 5 damla şeklinde verin. İlk kullanımda kuşu 4-5 saat susuz bırakın. Her kullanımdan önce şişeyi çalkalayın suya kattıktan sonra da çalkalayın. Tabletse hapın 1/8’ini çeyrek suda iyice eritin. Suyu 6 saatte bir taze hazırlayın. İmkanınız varsa her su hazırlayacağınızda 2 saat kadar suluğu çekin susasın.
Çeyrek suluğa mı katıyorum kusura bakmayın tam olarak anlayamadım?Klomaks tablet mi şurup mu ?şurupsa ve 15 gün evvelinden açılmışsa kullanmayın. Yeni açılmışsa veya açacaksanız çeyrek suluğa 5 damla şeklinde verin. İlk kullanımda kuşu 4-5 saat susuz bırakın. Her kullanımdan önce şişeyi çalkalayın suya kattıktan sonra da çalkalayın. Tabletse hapın 1/8’ini çeyrek suda iyice eritin. Suyu 6 saatte bir taze hazırlayın. İmkanınız varsa her su hazırlayacağınızda 2 saat kadar suluğu çekin susasın. Tedavi 5 tam gün sürecek.
Teşekkür ediyorum oğlum iyileşse de artık sizi rahatsız etmesek, kusura bakmayın tekrardanÇeyrek suluğa 1/10 klomaks eritin verin. Solunum yolu enfeksiyonu için de olur. Bağırsak enfeksiyonu için de. Flagyle yazdırmanıza gerek yok.
Bugün durgunlaştı ve kabarık duruyor. Dışkısı bu şekilde. Rengi koyulaştı sanki. Aspur veriyordum ayrı bir kapta, bu sabah kestim rengini anlayabilmek için. O koyulaştırmış olabilir mi?Rica ederim geçmiş olsun. İyileşecek merak etmeyin.
Devam ediyorum dediğiniz gibi, daha önce hiç iç parazit ilacı kullanmadık. Kullanmamızı önerir misiniz? Kullanmamız gerekirse ne zaman kullanmalıyım?3-4. Gün sonra iyi gelip gelmediği belli olur. Klomaksa devam.
Teşekkür ederim haberdar edeceğimÖnlem amaçlı kullanabilirsiniz tedavi sonrası. 3 tam gün tedavi sonrası düzelme olmazsa yazın.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın korkuyorum çünkü. Kuşum aşırı halsizleşti ve zayıfladı gibi hissediyorum. Uyanıyor yem yiyor sonra tekrar uyuyor. Saldığımda da kafesinden çıkıyor, bir yere konuyor uçmuyor, orada uyuyor. Neredeyse günde altı yedi kere dışkılıyor. Geri kalan hep su. Antibiyotiğin yan etkileri midir yoksa durumu mu ağırlaştı merak ediyorum? Yarın öğlende üç tam gün dolacak.Önlem amaçlı kullanabilirsiniz tedavi sonrası. 3 tam gün tedavi sonrası düzelme olmazsa yazın.