İshal,iştahsız,uçmada problem,çok su içiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Öz000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AUGMENTİN yarın 6.gün olacak,mukostatin 5.gün.
Yarın AUGMENTİN son mu olsun?
Kuşumuz hasta olunca fazlasıyla zayıfladı,en kısa zamanda tarttıracağım.40 gram üzeri kilolu oluyor galiba.
İlk gün kullandığınız 1 damlayı saymadan 6 tam gün tedavi etmiş olmalısınız. Trifuculan ise en az 10 gün kullanılmalı. Kuş zayıf değil bu kesin hatta kilolu bana göre..

Tamamdır,yarın 6 tam gün olacak.Kilo konusunda dediklerinizi uygulayacağım.Ama yinede bir tarttırayım😂

Emin olun 50 veya üstü çıkacak 😀

Son düzenleme:
Emin olun 50 veya üstü çıkacak 😂
Kemikleri iri,o kilo değil😂
Şaka bir tarafa bize Jumbo kırması lutino dediler.Komşumun muhabbet kuşuna göre boyu daha uzun,ayakları daha büyük,gözleri kızıl ama kilo olarak onun yanında çok zayıf görünüyor.Jumbo kırması olmasının hastalığı,bağışıklık sistemi,kilo v s.artı veya eksisi olur mu?
(Bu arada biz evimizde miniğimiz olsun istedik,oğlumun tek isteği konuşması açısından erkek olmasıydı ırk,şekil,şemal bilmiyorduk aldığımızda)

Emin olun 50 veya üstü çıkacak 😀
Selçuk bey tekrardan merhaba.20 dakika önce resimdeki gibi siyah dışkı yaptı.Ben resmi yükleyene kadar 3kere daha yaptı.Birde bugün videodan anlaşılıyor mu bilemiyorum,kafası yana doğru kayıyor,yürürken denge problemi çok fazla olmaya başladı.Mukostatin tedavisinin işe yaradığını mı gösteriyor? Yoksa herhangi bir kanama olduğunu mu gösterir?
Tavsiyenizi rica edebilir miyim lütfen.

Kullandığımız ilaçlarıda yazayım,eski mesajlarla uğraştırmayayım sizi.
AUGMENTİN dün 6.gündü bugün vermedim.
Mukostatin (6.gün)6damla+entrobac yarım suluğa.Günde 2 kere taze ilaçlı su hazırlayıp veriyorum.
Sanırım mukostatin tedavisine yanıt vermesi için henüz erken.Kursağındaki şişlik 2gündür sabahları yok denecek kadar az oluyor,gün içinde eskisine oranla daha az şiş durumda.Dışkısı çoğunlukla su gibi,bu siyah dışkıyı görünce çok korktum.😔

Kullandığımız ilaçlarıda yazayım,eski mesajlarla uğraştırmayayım sizi.
AUGMENTİN dün 6.gündü bugün vermedim.
Mukostatin (6.gün)6damla+entrobac yarım suluğa.Günde 2 kere taze ilaçlı su hazırlayıp veriyorum.
Sanırım mukostatin tedavisine yanıt vermesi için henüz erken.Kursağındaki şişlik 2gündür sabahları yok denecek kadar az oluyor,gün içinde eskisine oranla daha az şiş durumda.Dışkısı çoğunlukla su gibi,bu siyah dışkıyı görünce çok korktum.😔
Evet siyah dışkı işin rengini değiştirdi maalesef. Veterinerden Tetramezhatine alıp başlamanız gerekecek maalesef. Mantar cocsidioza yol açmış. Evet mikostatin işe yaramış ama cocsidioz da var kuşta. 😔

Evet siyah dışkı işin rengini değiştirdi maalesef. Veterinerden Tetramezhatine alıp başlamanız gerekecek maalesef. Mantar cocsidioza yol açmış. Evet mikostatin işe yaramış ama cocsidioz da var kuşt
Toplamda 5defa siyah dışkı yaptı,sonrakiler yanında sarılı,yeşilli ve herzamanki gibi simli.Çok halsiz,kafasını tellere dayıyor,kafasının yana kaymasıda arttı.Açıkçası mide veya bağırsaklarında kanama var diye çok korkmuştum.
1-Tetramezathine veya muadili ne olabilir?
2-Nasıl kullanacağımın tarifinide rica etsem yazar mısınız lütfen
3-Mukostatine devam edecek miyiz?
Kusura bakmayın çok soru soruyorum,tekrar tekrar sizi rahatsız edip vaktinizi çalmak istemiyorum.Allah razı olsun fazlasıyla yardımcı oluyorsunuz.
Siz benim sıkıntımı gidermek için kafa yorup,vakit ayırıyorsunuz Allah 'ta sizin ne sıkıntınız varsa en kısa zamanda gidersin,çok sağolun

Tetramezhatine muadili sulphamezathine olabilir, baycox olabilir. Cocsidiozda kullanılabilecek herhangi bir ilaç olabilir. Yeterki merdiven altı bir ilaç olmasın..

Toplamda 5defa siyah dışkı yaptı,sonrakiler yanında sarılı,yeşilli ve herzamanki gibi simli.Çok halsiz,kafasını tellere dayıyor,kafasının yana kaymasıda arttı.Açıkçası mide veya bağırsaklarında kanama var diye çok korkmuştum.
1-Tetramezathine veya muadili ne olabilir?
2-Nasıl kullanacağımın tarifinide rica etsem yazar mısınız lütfen
3-Mukostatine devam edecek miyiz?
Kusura bakmayın çok soru soruyorum,tekrar tekrar sizi rahatsız edip vaktinizi çalmak istemiyorum.Allah razı olsun fazlasıyla yardımcı oluyorsunuz.
Siz benim sıkıntımı gidermek için kafa yorup,vakit ayırıyorsunuz Allah 'ta sizin ne sıkıntınız varsa en kısa zamanda gidersin,çok sağolun
Mikostatin en az 10 gün kullanacağız. Devam yani.

Aynı suya 5 damla da sulpha katın. Şuan ağzına bir damla damlatın yada bir şekilde içirin

İnsülin şırıngası ile ilacı verebilirsiniz ağızdan 👍🏻

Hayır 5-7 gün kullanacağız ve yarım suluğa 5 damladan az katmayın hiç. Rahat içirebiliyorsanız sabah akşam 1 damla içirin daha iyi olur.

İlacı 1damla veedim biraz kafasını salladı,10-15 dakika öğürdü ama kusmadı.Umarım şifa olacak.
Bu ilaçları bulmak çok zormuş.Antalya'da bir tane eczane hayvan ilaçları satıyormuş orada da kedi köpek için varmış.
Kaç tane veteriner dolaştım hiç yardımcı olmadılar,en son bir veteriner sağolsun ilacı nereden bulabileceğimiz konusunda konumuna kadar paylaştı.Aslında baycox la sulpha arasında kaldım ama baycox fiyat olarak biraz fazla geldi.Kuşlar için daha küçük ambalajlarda satılsa daha iyi olacak.

İlacı 1damla veedim biraz kafasını salladı,10-15 dakika öğürdü ama kusmadı.Umarım şifa olacak.
Bu ilaçları bulmak çok zormuş.Antalya'da bir tane eczane hayvan ilaçları satıyormuş orada da kedi köpek için varmış.
Kaç tane veteriner dolaştım hiç yardımcı olmadılar,en son bir veteriner sağolsun ilacı nereden bulabileceğimiz konusunda konumuna kadar paylaştı.Aslında baycox la sulpha arasında kaldım ama baycox fiyat olarak biraz fazla geldi.Kuşlar için daha küçük ambalajlarda satılsa daha iyi olacak.
İlacı yuttuğundan eminsiniz değil mi ? Suyuna katmış mıydınız ?

Geri