İshal,iştahsız,uçmada problem,çok su içiyor

Evet öyle sürekli ilaçlı su içecek başka suya ulaşamaması lazım ona dikkat edin. Dışarıda bardaktan falan su içmesin.
Selçuk bey merhaba,AUGMENTİN 200 mg bugün aldırabildim,nasipse yarın sabahtan başlayacağım.Size bir gün sonra bilgi veririm.Yedikleri,içtikleri Çikoma ve diğer bütün canlılara şifa olsun.

Selçuk bey merhaba,AUGMENTİN 200 mg bugün aldırabildim,nasipse yarın sabahtan başlayacağım.Size bir gün sonra bilgi veririm.Yedikleri,içtikleri Çikoma ve diğer bütün canlılara şifa olsun.
Şurup formdaysa şimdiden ağzına bir damla damlatın. Akşam suluğu alıp yarın sabah suya katarak başlayın. Temiz suya ulaşamasın.

Damlattınız mı ağzına ? Yutsun ama geri atmasın dışarı

Evet şurup formda.Yazdıklarınızın hepsini unutmamak adına,olurda yine telefonum bozulursa diye deftere yazdım ve kafesin yanına koydum.

Eğer ağzına damlatmakta zorlanır iseniz eczaneden insülin şırıngası temin edin ,iğnesiyle işimiz yok iğneyi çıkarın. Şırıngaya ilacı çekerek kuşun dilinin üzerinden yavaşça ilacı verin. Öyle daha kolay olur.
İlaçları kullanırken gün gün buraya da gelişmeleri yazın dışkılarını kuşu falan paylaşın 👍🏻

Geri