İshal,iştahsız,uçmada problem,çok su içiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Öz000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusmasından korkmayın kusması kötü değildir. Mantar varsa ilaç mantarları öldürdükçe toksin yayacak ve kuşun midesini bulandıracaktır. Dolayısıyla kusması normaldir. Dediğim gibi sabah suyuna iki ilaçtan da katarak devam edin. Mikostatini ilk üç gün 8 damla damlatın. Sonra 6 damla 10 veya daha fazla kullanabiliriz mikostatini.
Hemen notumu aldım.Aksi birşey olmadığı sürece her akşam durumdan haberdar edeceğim.İyi geceler diliyorum,çok sağolun.

@Selçuk YÜKSEL bey merhaba.Bugün yem yemesi düne göre az,ishali aynı devam ediyor.Bir durum var,ben güzel bir ilerleme olarak kabul ediyorum ama sizin yorumunuz önemli.Uyku haricinde de kafası aşağıda duruyordu,dışarıya çıkardığımızda da yürüyüşü dengesiz ve kafası aşağıdaydı.Bugün daha dik ve dengeli yürüdü.

@Selçuk YÜKSEL bey merhaba.Bugün yem yemesi düne göre az,ishali aynı devam ediyor.Bir durum var,ben güzel bir ilerleme olarak kabul ediyorum ama sizin yorumunuz önemli.Uyku haricinde de kafası aşağıda duruyordu,dışarıya çıkardığımızda da yürüyüşü dengesiz ve kafası aşağıdaydı.Bugün daha dik ve dengeli yürüdü.
Bu çok güzel bir gelişme 👍

. Uyurken durumu.
Gördüğüm kadarıyla hem mantar hastalığı hem de bacteriyel bir hastalık var kuşta. Ve ikili tedavi yöntemi uyguluyorsunuz zaten. Büyük ihtimalle sağlığına kabuşacaktır 👍 her gün gelişmeleri yazın tabi. Olumlu veya olumsuz ne olursa yazın.

İlaçların etki göstermesi 5-6 günü bulabilir. Birlikte gözlemleyeceğiz. Dediğim gibi olumlu sonuçlar alma ihtimalimiz yüksek.

İlaçların etki göstermesi 5-6 günü bulabilir. Birlikte gözlemleyeceğiz. Dediğim gibi olumlu sonuçlar alma ihtimalimiz yüksek.
Günaydın,İnşaAllah herşey güzel olur.Tedavi planınızda veya şunuda alın elinizde bulunsun lazım olur diyeceğiniz ilaç.v.s. var mı?Varsa eğer şimdiden yazar mısınız lütfen.Benim aldırmam uzun sürübiliyor,ya da aldıramıyorumda.Hazırlıklı olmam açısından temin etmeye çalışayım.

Probiyotik mesela, multivitamin yoksa ondan. Ayrıca multi mineral tozu. Bunları kullanacaksınız tedavi sonrası hatta probiyotiği tedaviyle birlikte de kullanabilirsiniz.

Probiyotik mesela, multivitamin yoksa ondan. Ayrıca multi mineral tozu. Bunları kullanacaksınız tedavi sonrası hatta probiyotiği tedaviyle birlikte de kullanabilirsiniz.
Probiyotik entrobac var ve tedavide kullanıyorum.Vitamin olarak gervit-w ve bt amin Forte var elimde.Bunlarla birlikte sedochol ve atemfrei de almıştım(Bu ikisini kullanmadım)Mineral tozunu bilmiyorum.Onun ismi ne olarak geçiyor.Sipariş verdirdiğim zaman onuda ekleyeyim.Ayrıca D vit ve c vit v.s.de eklemeli miyim?Yoksa petshoplarda olanlar yeterli olur mu?

Probiyotik entrobac var ve tedavide kullanıyorum.Vitamin olarak gervit-w ve bt amin Forte var elimde.Bunlarla birlikte sedochol ve atemfrei de almıştım(Bu ikisini kullanmadım)Mineral tozunu bilmiyorum.Onun ismi ne olarak geçiyor.Sipariş verdirdiğim zaman onuda ekleyeyim.Ayrıca D vit ve c vit v.s.de eklemeli miyim?Yoksa petshoplarda olanlar yeterli olur mu?
Mineral tozu şunlar olabilir kanatlı oil pembe toz, depovit kırmızı toz, versela laga colombine toz. 100 gr bile uzun süre yeter size. 3'ünden birini alın.

Tedavinin 4. Günü probiyotiğe ek olarak gerwit de katın suya. Yarım suluğa 4 damla kadar.

Tedavinin 4. Günü probiyotiğe ek olarak gerwit de katın suya. Yarım suluğa 4 damla kadar.
Yarın AUGMENTİN 4.gün,mukostatin 3.gün olacak.Gervit 4damla hazırlayacağım iki suluğada ekleyeceğim.Bugün iştahsızlığı çok arttı.Kabuksuz yem vardı onu ezdim,az ilaçlı su damlatarak kavga ede ede yedirmeye çalıştım,çok az yedi.Birkerede salyalı bir şekilde öğürerek kustu.Kusması normal demiştiniz,bu sebepten panik olmadım.

Yarın AUGMENTİN 4.gün,mukostatin 3.gün olacak.Gervit 4damla hazırlayacağım iki suluğada ekleyeceğim.Bugün iştahsızlığı çok arttı.Kabuksuz yem vardı onu ezdim,az ilaçlı su damlatarak kavga ede ede yedirmeye çalıştım,çok az yedi.Birkerede salyalı bir şekilde öğürerek kustu.Kusması normal demiştiniz,bu sebepten panik olmadım.
2 suluk ? Umarım tahmin ettiğim şeyi yapmamışsınızdır. İlaçları ayrı sulara mı kattınız ?

2 suluk ? Umarım tahmin ettiğim şeyi yapmamışsınızdır. İlaçları ayrı sulara mı kattınız ?
Eyvah,eyvah yanlış mı anladım acaba???
İlaçların hepsi aynı sulukta.Ama iki kere ilaçlı su hazırlıyorum.Sabah birini takıyorum,4saat sonra onu çıkartıp döküyorum.3-4 saat sonra taze ilaçlı su hazırlayıp takıyorum.Onuda gece yatmadan alıyorum.Doğru değil mi?

Aynı suya katıyorsanız ilaçları sorun yok. Bir an korktum ayrı suluklarda veriyorsunuz sandım.

Onu tahmin ettiğim için dozu bir tık fazla kattırıyorum zaten. Siz akışına bırakın o içecektir 👍 kabarma halsizlik var mı ?
Ara ara kabarıyor ama sürekli kabarık durmuyor.Halsizlik kısmı beni biraz muallakta bıraktı.Akşama kadar tünekten pek kıpırdamadı,normalde daha enerjikti ve yem yemeye inmediği için yemi tüneğin yanına getirdim.Halsiz gibi aygın,baygın duruyor ama ben yanından geçerken yada elimi uzattığımda saldırıyor.Oğlum okuldan gelince kafesten ona bağırıyor,öpücük atıyor ve şuan daha hareketli.Bugün havayı gagalamaya başladı.Daha önceden yapıyor muydu bilemiyorum ama bugün farkettim.Sabah suluğu uzattığımda birkaç hamlede yerini buluyor,ya da yemliği uzattığım zamanda aynısı oluyor.Video çekmiştim,birazdan paylaşacağım.

Geri