İshal,iştahsız,uçmada problem,çok su içiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Öz000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşun görüntüsü hep böyleydi ben ekstra bir şişlik farketmedim. Dışkılardaki sarı renk karaciğer yağlanmasıyla alakalı olabilir. Sıvı olması da floranın daha oturmamış olmasından. Bana kalırsa 10-15 gün kadar probiyotikle devam edip öyle değerlendirmek gerek. Dışkı dışında hastalık belirtisi yok zaten. İlaçlarla yoruldu zaten karaciğeri toparlanması için biraz süre gerekiyor.

Kuşun görüntüsü hep böyleydi ben ekstra bir şişlik farketmedim. Dışkılardaki sarı renk karaciğer yağlanmasıyla alakalı olabilir. Sıvı olması da floranın daha oturmamış olmasından. Bana kalırsa 10-15 gün kadar probiyotikle devam edip öyle değerlendirmek gerek. Dışkı dışında hastalık belirtisi yok zaten. İlaçlarla yoruldu zaten karaciğeri toparlanması için biraz süre gerekiyor.
Mukostatin tedavisinin kaçıncı günüydü tam hatırlayamadım,size kursağındaki şişliğin azaldığını yazmıştım.Nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı.Dün akşam 3-4 saat evden uzaklaştık geldiğimizde biraz şişmişti.Sabah baktığımda şişlik artmıştı.
Evet dışkı birde çok az kuyruğu nabız atışı gibi atıyor.Onun haricinde keyfi yerinde maşaAllah.
*Kalamar ve kumunu kafese eklemeli miyim?
*Bu hafta birkaç mesaj önce paylaştığım bir haftalık tedavi listesini uygulayayım mı?
*Çok olmamak kaydıyla elma v.s. vermeli miyim?
Siparişlerim geldiği zaman sizden tekrar yardım rica edeceğim.

Kalamar ve kumunu koyabilirsiniz programa da başlayabilirsiniz sorun yok da. Şu kursak şişmesi canımı sıktı. Kursağına bir dokunur musunuz içeride herhangi bir topaklanma hissedecek msiniz bakalım.

Kalamar ve kumunu koyabilirsiniz programa da başlayabilirsiniz sorun yok da. Şu kursak şişmesi canımı sıktı. Kursağına bir dokunur musunuz içeride herhangi bir topaklanma hissedecek msiniz bakalım.
Herhangi bir topaklanma yok,sadece baştan bu tarafa olan su var gibi.

Şuan hala şişse bir videosunu çeker misiniz ?

Umarım istediğiniz videoyu çekebilmişimdir.Çoğunlukla böyle kafası biraz aşağıda duruyor,konuşacağı zaman ve arada kafası yukarıda oluyor,dik duruyor.

Umarım istediğiniz videoyu çekebilmişimdir.Çoğunlukla böyle kafası biraz aşağıda duruyor,konuşacağı zaman ve arada kafası yukarıda oluyor,dik duruyor.
Kursaktaki şişi görmeye çalılıyorum ama şişlik yok sanki. Ben mi göremiyorum siz çıplak gözle daha iyi gözlersiniz tabi.

Çok su içiyor mu suluğun ne kadarını içiyor bir günde ?
Videoda kursağından karnına doğru şişlik var,küçük bir balon konulmuş gibi.Tedaviye ilk başladığımız zamanda vardı,şuan ona nazaran daha az tabiki.
Maalesef bugün suyu yine çok içmeye başladı.Neredeyse iki suluğunda yarısını içti.Gidip gelip su içiyor.Kendini silkelediğinde suyun sesi geliyor.(Son cümlemi umarım anlatabilmişimdir,kelime bulamadım da😂)

Videoda kursağından karnına doğru şişlik var,küçük bir balon konulmuş gibi.Tedaviye ilk başladığımız zamanda vardı,şuan ona nazaran daha az tabiki.
Maalesef bugün suyu yine çok içmeye başladı.Neredeyse iki suluğunda yarısını içti.Gidip gelip su içiyor.Kendini silkelediğinde suyun sesi geliyor.(Son cümlemi umarım anlatabilmişimdir,kelime bulamadım da😂)
Anladım anladım gluk gluk diye su sesi geliyor silkelenince 😂
Kursaktaki Şişlik ve sulu dışkı çok su içmesinden demekki. Bu defa bir sorunumuz daha ortaya çıktı 😔 neden bu kadar çok su içiyorun cevabını bulmamız gerekecek. Umarım böbreği sorunlu değildir 😔 öyle olursa ilaç vermemiz de zorlaşacak çünkü..

Elimde Amınosol de var,takviyeler gelene kadar bundan da eklememin artısı olur mu?Gervit muktivitamin,bunun üzerinde de komplek vitamin&dengeli amino asiy solüşyonu yazınca hangisinin karaciğerinin toparlanması için daha faydalı olacağını bilemedim.

Elimde Amınosol de var,takviyeler gelene kadar bundan da eklememin artısı olur mu?Gervit muktivitamin,bunun üzerinde de komplek vitamin&dengeli amino asiy solüşyonu yazınca hangisinin karaciğerinin toparlanması için daha faydalı olacağını bilemedim.
Karaciğer için carnitin, betain ve metionin önemlidir. Sorununun karaciğerden mi , böbrekten mi yoksa diyabetten mi kaynaklandığını tespit etmek gerek. Hareket ettirebiliyor musunuz

Anladım anladım gluk gluk diye su sesi geliyor silkelenince 😂
Kursaktaki Şişlik ve sulu dışkı çok su içmesinden demekki. Bu defa bir sorunumuz daha ortaya çıktı 😔 neden bu kadar çok su içiyorun cevabını bulmamız gerekecek. Umarım böbreği sorunlu değildir 😔 öyle olursa ilaç vermemiz de zorlaşacak çünkü..
Eyvah iyi demediniz😭😔.Suyu az içtiği zamanlarda da yine su gibi dışkısı vardı,hiç geçmedi.Tellere çıktığı zamanda sulu dışkı yaptığı zaman kafesin dışına yerlere kadar geliyor,böyle fışkırır tarzda.Arada beyazlık(üretraymış kendileri ve herzaman görünmüyorlardı) eklenmişti,bugünde sarı eklendi.
Tedavi boyunca suluğunu aldığım zaman gidip gelip su arıyordu,2saat gibi bir zaman geçince suyu taktığım kısma gelip ötmeye başlıyor ve orayı gagaklıyordu.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Karaciğer için carnitin, betain ve metionin önemlidir. Sorununun karaciğerden mi , böbrekten mi yoksa diyabetten mi kaynaklandığını tespit etmek gerek. Hareket ettirebiliyor musunuz
Kafesin içinde gayet hareketli,dışarıya çıkarttığım zaman uçmak istiyor biryerlere çarpacağı için pek çıkartamıyorum.Bugün çıkarttım iki dakika sonra yüzüme uçtu gözümü son anda kurtardım,oğlumla halının üzerinde yakalamaca oynuyorlar,kafes içinde kanat antremanı yaptırmaya çalışıyorum
Amınosol aminoasit içeriği:L-lizin,L-treonin,DL-metiyonin,L-triptofan.Maalesef bu içerik zayıf kalmış.Carnitin olsaydı zayıflamasına da fayda ederdi.

Yaşadığınız şehirde kanatlı hekimi yoksa,diğer illere gitme imkanınız varsa bu kuşu götürmenizi öneririm. Şişlik büyük.. Ayrıca körlük durumu da söz konusu. Zorlayıcı bir durumu var ve uzman hekimin görmesi gerekli. Yoksa böyle çözmek zor olacak..

Yaşadığınız şehirde kanatlı hekimi yoksa,diğer illere gitme imkanınız varsa bu kuşu götürmenizi öneririm. Şişlik büyük.. Ayrıca körlük durumu da söz konusu. Zorlayıcı bir durumu var ve uzman hekimin görmesi gerekli. Yoksa böyle çözmek zor olacak..
Haklısınız ama 😔Maalesef götüremiyorum.Kendi çabam ve sağolun sizlerin çabalarıyla durumunu toparlamaya çalışıyorum.

Göz damlası olarak Gentagut mu kullanmıştınız? Tobrased kullandınız mı peki?
@Selçuk YÜKSEL Tobrased göz damlası kullansa nasıl olur?
Evet gentagut damla ve terramycin merhem kullanmıştım.Fayda sağlayacaksa onuda kullanırım ama şuan dışarıdan görünüşte gözde kızarıklık,şişlik,akıntı v.s.hiçbirşey yok.Düzelecekse içeriden birşeyler uygulamamız gerekli ama ne😭
Tahminim(sizlerin düşünceside önemli)
1-Enfeksiyon kaynaklı akut-kronik görme problemi yaşıyor,enfeksiyonu geçince düzelecek
2-Kullandığım vitamin damlası biryerlere bir sıkıntı oluşturdu.
3-Yine enfeksiyon sinir sistemine zarar vermiş olabilir.Bunun sonucunda da akut veya kronik bir tablo gelişti.
4-Bu durum ilk başladığı zaman uçmaya çalışırken kafasını çarptı,kafa içinde ödem oluşmuş olabilir.
Kafamda deli sorular,artık herşey birbirine karışmaya basladı.
Sinir sistemini destekleyecek ne kullanabilirim?Kanatlı oilden 3-5 takviye siparişi verdim,onların içinde umarım bu konuda sorunumuzu çözecek birşeyler vardır.

Geri